Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

The Morning After - A doua zi dimineață (1986)

The Morning After este un film american de thriller si mister neo noir din 1986, regizat de Sidney Lumet și cu Jane Fonda, Jeff Bridges și Raul Julia în rolurile principale. Fonda a primit o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriță.

Vizualizari: 234

Categoria: 1986, Crimă, Mister, Romantic, Thriller

Regizor: Sidney Lumet

Data Adaugari: 27/03/2021

Scenariști: James Cresson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:42:45

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR

IMDb: 6.0

Intr-o dimineata, Alex Sternbergen – actrita intre doua varste, alcoolica - se trezeste langa ea, in pat, cu cadavrul unui barbat, injunghiat in piept.
Nu-l cunoaste, nu-si aminteste nimic despre noaptea trecuta, la bingo, si, in loc sa anunte politia, isi pierde cumpatul. Pe buna dreptate, deoarece, intr-o criza, Alex a petrecut ceva vreme in inchisoare pentru ca si-a injunghiat primul sot.
Panicata, ii telefoneaza celui de-al doilea sot si decide sa dispara. Nu reuseste sa faca rost de un bilet de avion pentru ca este Ziua Recunostintei, il intalneste pe Turner Kendall, un fost politist a carui cariera s-a terminat cand a fost injunghiat in spate, si el alcoolic, iar cei doi incearca sa rezolve misterul noptii fatale, incepand insa printr-o betie. A doua zi dimineata, horror-ul reincepe...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: