Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.3
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Evil Dead II - Casa Diavolui II (1987) (Dublat Română)

Evil Dead II (cunoscut și în materialele publicitare sub numele de Evil Dead 2: Dead by Dawn) este un film de groază supranatural american din 1987 regizat de Sam Raimi și o continuare parodică a filmului de groază The Evil Dead din 1981. Scris de Raimi și Scott Spiegel, Evil Dead II a fost produs de Robert Tapert și îl joacă pe Bruce Campbell în rolul lui Ash Williams, care este în vacanță cu prietena sa într-o cabină îndepărtată din pădure. Descoperă o casetă audio de recitări dintr-o carte de texte antice și, atunci când înregistrarea este redată, ea dezlănțuie o serie de demoni care îl posedă și îl chinuie.

Vizualizari: 95

Categoria: 1987, Comedie, Horror

Regizor: Sam Raimi

Data Adaugari: 29/03/2021

Scenariști: Sam Raimi, Scott Spiegel

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:24:14

Claritate: VHSRip

Premii: 3 nominalizari Saturn Award,1 nominalizare Fantasporto,1 nominalizare Sitges - Catalonian International Film Festiva

IMDb: 7.8

Evil Dead II este un sequel și un remake în același timp făcut după originalul Evil Dead. În această parte, un grup de tineri este prins într-o cabană în mijlocul unei păduri. În jurul cabanei există și dă târcoale diavolul care-i înspăimântă, îi atacă și îi posedă. Poate eroul nostru, Ash, să iasă din această situație pentru a doua oară? Poate prietena lui cea moartă să învie pentru a-i cauza și mai multe probleme? Ash e acum împreună cu fiica profesorului, un asociat al profesorului, un mecanic și soția mecanicului, și încearcă să supraviețuiască încă o noapte în cabană.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: