Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Mannequin - Manechinul (1987)

Manechin este un film de comedie romantică american din 1987 regizat de Michael Gottlieb și scris de Edward Rugoff și Gottlieb. În film joacă actorii Andrew McCarthy, Kim Cattrall, Estelle Getty, Mesach Taylor și G. W. Bailey. Partitura muzicală originală a fost compusă de Sylvester Levay.

Vizualizari: 156

Categoria: 1987, Comedie, Fantastic, Romantic

Regizor: Michael Gottlieb

Data Adaugari: 26/03/2021

Scenariști: Edward Rugoff, Michael Gottlieb

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:30:24

Claritate: BluRay 720p

Premii: O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur,1 premiu ASCAP Award,3 premii Fantafestival,1 premiu si 1 nominalizare Fantasporto,1 nominalizare Grammy

IMDb: 6.0

Jonathan Switcher (Andrew McCarthy) este un tânăr artist. El nu pare să fie în stare să îşi păstreze nici una din slujbele pe care le obţine.
În momentul în care construieşte un manechin, îl face atât de perfect încât se îndrăgosteşte de el. Este primul lucru creat de el, care îl face să se simtă un adevărat artist.
Jonathan salvează viaţa unei bătrâne şi întâmplarea face ca respectiva bătrână să fie chiar proprietara magazinului. Ca recompensă, aceasta îi oferă o slujbă în departamentul de aprovizionare.
Jonathan găseşte în depozitul magazinului manechinul creat de el şi spre surpriza sa, acesta se trezeşte la viaţă. Emmy (Kim Cattrall), manechinul, îi povesteşte că a trăit în Egiptul antic şi a ales să evadeze prin magie din cauza unei căsătorii aranjate.
Împreună ei redecorează vitrina magazinului şi aceasta devine un punct de atracţie pentru locuitorii oraşului. Directorul magazinului concurent nu este însă foarte fericit de această întorsătură şi este în stare să facă orice pentru a-i opri pe Emmy şi Jonathan să îşi repete experimentul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: