Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

1.5
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Cocktail (1988)

Cocktail este un film american de comedie-dramă romantică din 1988 regizat de Roger Donaldson și scris de Heywood Gould, al cărui scenariu se bazează pe cartea sa cu același nume. Filmul spune povestea unui tânăr student în afaceri din New York, Brian Flanagan, care se ocupă de barman pentru a ajunge la capăt.

Vizualizari: 183

Categoria: 1988, Comedie, Dramă, Romantic

Regizor: Roger Donaldson

Data Adaugari: 28/03/2021

Scenariști: Heywood Gould

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:43:32

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Globul de Aur,2 premii ASCAP Award,1 premiu BMI Film & TV Awards,1 nominalizare Grammy,2 premii si 2 nominalizari Razzie Award,1 nominalizare Stinker Award,1 nominalizare Yoga Award

IMDb: 5.9

Dornic de profituri rapide, dar in criza de timp, Brian Flanagan se angajeaza ca barman, slujba care-i aduce bani, dragostea femeilor si ii face viata usoara. Ce si-ar putea dori mai mult?

Tanarul, increzatorul si ambitiosul Brian Flagan (Tom Cruise) a visat dintotdeauna la o cariera de succes care sa-i aduca putere, emotii tari si profituri nelimitate. Dar cand cruda realitate, sub forma agentiilor de bursa, nu-i paveaza drumul cu trandafiri si nu-i promite glorie ba mai mult il lasa fara o letcaie, e nevoit sa se angajeze ca barman intr-un club. Curand, cu ajutorul lui Doug Coughlin (Bryan Brown), care-l convinge ca banii se castiga mai usor in spatele tejghelei decat in firmele cu renume, Brian crede ca si-a gasit adevarata vocatie: prepararea cocktail-urilor, zambetul ucigator si admiratia femeilor din lumea buna.

Atras in seducatoarea lume a banilor castigati usor si a sexului pe saturate, Brian pare incantat sa fie starul cluburilor. Dar sexul e un surogat prea ieftin pentru iubirea adevarata0 si vedeta tejghelei se indragosteste de Jordan Mooney (Elizabeth Shue), o femeie cu picioarele pe pamant, care-l ajuta sa se redescopere.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: