Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Moonwalker (1988)

Un film care începe cu videoclipul „Omul în oglindă”, apoi se transformă într-un montaj de videoclipuri din cariera lui Michael. Urmează o parodie a videoclipului său Bad de către copii, iar apoi Michael este urmărit de fani într-o secvență fantezistă. Sunt afișate încă 2 videoclipuri, apoi un film în care Michael joacă rolul unui erou cu puteri magice. În el este urmărit de traficantul de droguri Mr. Big și salvează trei copii. Videoclipurile incluse în film sunt „Smooth Criminal” și „Come Together”.

Vizualizari: 102

Categoria: 1988, Acţiune, Crimă, Fantastic, Muzical, Thriller

Regizor: Jerry Kramer, Colin Chilvers

Data Adaugari: 28/01/2021

Scenariști: Michael Jackson , David Newman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:32:50

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare Saturn Award,1 nominalizare Grammy,1 premiu Home Entertainment Award,1 premiu Young Artist Award

IMDb: 6.1

Șapte dintre cele mai cunoscute piese ale artistului Michael Jackson alcătuiesc o poveste emoționantă despre prietenie și despre eterna confruntare dintre bine și rău, într-un univers al muzicii, dansului și extravaganței efectelor speciale.

Filmul combină secvențe incendiare din concertele lui Michael Jackson cu autoparodia unuia dintre cei mai mari cântăreți ai sfârșitului de mileniu. Viziunea regizorală este alegorică, filmul portretizând un Michael Jackson futuristic și plin de umor. Michael are puteri magice, dar viața sa este pusă în pericol de Mr. Big, un traficant de droguri interpretat de savurosul Joe Pesci. Cel mai insolit aspect al filmului constă în disponibilitatea lui Michael de a lua în derâdere propria imagine fabricată de mass-media.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: