Comentarii (1) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Dead Calm - Linişte apăsătoare (1989)

Dead Calm este un film de groază si thriller psihologic australian din 1989, regizat de Phillip Noyce și care îi are ca actori pe Sam Neill, Nicole Kidman și Billy Zane.
Un cuplu australian face o călătorie cu barca în Pacific pentru a uita de un accident teribil. În timp ce se află în larg, în condiții meteorologice liniștite și moarte, întâlnesc o navă cu un supraviețuitor care nu este deloc ceea ce pare.

Vizualizari: 138

Categoria: 1989, Horror, Thriller

Regizor: Phillip Noyce

Data Adaugari: 23/01/2021

Scenariști: Terry Hayes , Charles Williams

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:20

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare Saturn Award,4 premii si 4 nominalizari Australian Film Institute,1 nominalizare CFCA Award,1 premiu Golden Reel Award

IMDb: 6.8

Îndurerați de recenta moarte a fiului lor, soții John si Rae Ingram pornesc într-o lungă croazieră pe mare cu un iaht. Într-o zi întâlnesc epava unui mic vas care stă să se scufunde și îl iau la bord pe singurul supraviețuitor, Hughie Warriner.Explicațiile încâlcite ale acestuia, care susține că ceilalți au murit din cauza alimentelor stricate, nu-l mulțumesc pe John, așa că se duce din nou pe epavă. Ajuns acolo, găsește cadavrele măcelărite ale celorlalți membri ai echipajului. Chinuită de coșmaruri și premoniții de la moartea copilului, Rae nu e deloc încântată să rămână singură cu aparent inofensivul Hughie și pe bună dreptate, căci acesta se dovedește a fi un psihopat violent. El preia controlul asupra iahtului și-și lasă salvatorul (pe John) să se scufunde împreună cu victimele de pe celălalt vas ale nebunului.
Filmul este ecranizarea unei cărți de Charles Williams, după care și Orson Welles a vrut să facă un film. Producția gigantului cinematografiei urma să se numească The Deep și regizorul apucase să turneze câteva secvențe din ea. Fragmentele sunt incluse, alături de alte lucrări neterminate ale lui Welles, in documentarul Orson Welles: The One-Man Band.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0 Spam
vlesevschi - 7:41 PM, 22/02/2021 [Accesați Pagina]
Bun