Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Interzone (1989)

Interzone este un film italian de acțiuni si science-fiction din 1987, produs de Joe D'Amato și regizat de Deran Sarafian, cu muzică originală compusă de Stefano Mainetti, cu Bruce Abbott, Beatrice Ring și Teagan Clive.
Oamenii luptă cu mutanții într-o lume post-holocaust.

Vizualizari: 208

Categoria: 1989, Acţiune, Comedie, SF, Premieră

Regizor: Deran Sarafian

Data Adaugari: 03/02/2021

Scenariști: Deran Sarafian, Rossella Drudi, Claudio Fragasso, James L. Edwards

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:32:37

Claritate: VHRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 4.0

Un călugăr înzestrat cu puteri supranaturale, „Panasonic” (Kiro Wehara), este trimis în misiune de către stăpânul său pe moarte, „General Electric”, pentru a proteja Interzona, ultima regiune fertilă rămasă pe un Pământ post-apocaliptic, împotriva unei bande invadatoare de războinici în pustie.
Pe parcurs, Panasonic este ajutat de Swan (Bruce Abbott), un războinic rutier care caută o comoară ascunsă în Interzone și de Tera (Beatrice Ring), o fată sclavă atrăgătoare, de care Swan se îndrăgostește. Între timp, raiderii sunt conduși de Mantis (Teagan Clive), o femeie dominatoare a culturistului și partenerul ei sadic Balzakan (John Armstead).
După înfrângerea războinicilor, Swan localizează comoara, care se dovedește a fi un adăpost de cădere arhivă transformată a unora dintre cele mai mari realizări ale omenirii. În interior sunt diverse articole, cum ar fi cărți, sculpturi și picturi, împreună cu un magnetofon marca Panasonic care redă un mesaj final de la cei care au păstrat artefactele înainte de apocalipsă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: