Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Rocky V (1990)

Imediat după victoria sa asupra lui Ivan Drago la Moscova, Rocky întâmpină complicații fizice în urma luptei. Rocky, soția lui Adrian , cumnatul său Paulie și antrenorul său Tony "Duke" Evers se întorc în Statele Unite unde sunt întâmpinați de fiul lui Rocky, Robert. La o conferință de presă, promotorul de box George Washington Duke încearcă să-l provoace pe Rocky să se lupte cu boxerul său, Union Cane, care este cel mai apreciat provocator. Declinul stâncos.
După ce s-au întors acasă, Rocky și Adrian descoperă că sunt rupți după ce Paulie a fost păcălit să semneze o „ procură ” către contabilul lui Rocky, care și-a risipit toți banii pe tranzacții imobiliare devenite acre și nu a reușit să plătească impozitele lui Rocky în ultimele șase ani. Rocky și Paulie întâlnesc un tânăr luptător din Oklahoma pe nume Tommy Gunn.

Vizualizari: 79

Categoria: 1990, Acţiune, Dramă, Sport

Regizor: John G. Avildsen

Data Adaugari: 18/02/2021

Scenariști: Sylvester Stallone

Uploader: Admin

Durată Film: 1:44:10

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la Razzie Awards 1991,Satellite Awards 2009,Young Artist Awards 1991

IMDb: 5,3

Imediat după victoria sa asupra lui Ivan Drago la Moscova, Rocky întâmpină complicații fizice în urma luptei. Rocky, soția lui Adrian , cumnatul său Paulie și antrenorul său Tony "Duke" Evers se întorc în Statele Unite unde sunt întâmpinați de fiul lui Rocky, Robert. La o conferință de presă, promotorul de box George Washington Duke încearcă să-l provoace pe Rocky să se lupte cu boxerul său, Union Cane, care este cel mai apreciat provocator. Declinul stâncos.
După ce s-au întors acasă, Rocky și Adrian descoperă că sunt rupți după ce Paulie a fost păcălit să semneze o „ procură ” către contabilul lui Rocky, care și-a risipit toți banii pe tranzacții imobiliare devenite acre și nu a reușit să plătească impozitele lui Rocky în ultimele șase ani. Conacul său a fost ipotecat cu 400.000 de dolari, dar avocatul său îi spune lui Rocky că este rezolvabil cu încă câteva lupte. Rocky se gândește să accepte lupta cu Cane, dar Adrian îl îndeamnă să meargă la un medic, iar el este diagnosticat cu cavum septum pellucidum. Fără tragere de inimă, Rocky se retrage din box. Casa și bunurile sale sunt vândute pentru a plăti datoria, iar balboii se mută înapoi în vechiul lor cartier muncitoresc din Philadelphia. Rocky vizitează sala de sport a lui Mighty Mick (dorită fiului său de vechiul său antrenor Mickey Goldmill) care a căzut în paragină. Văzând o viziune despre el însuși și Mickey din anii trecuți, Rocky se inspiră pentru a deveni el însuși antrenor și redeschide sala de sport.
Rocky și Paulie întâlnesc un tânăr luptător din Oklahoma pe nume Tommy Gunn. Rocky este de acord să devină managerul său. Antrenarea lui îi dă lui Rocky un sentiment de scop, iar Tommy se ridică pentru a deveni un concurent de top. Distras de antrenamentul lui Tommy, Rocky îl neglijează pe Robert, care este agresat la școală. După ce a învățat să se apere, Robert cade cu mulțimea greșită și se retrage din familia sa.
Union Cane câștigă titlul mondial de greutate vacant. Încă dorind să facă afaceri cu Rocky, Washington îi aruncă lui Tommy luxuri și îi promite că el este singura cale către o lovitură la titlu. Rocky insistă că relația cu Washingtonul se va termina prost, determinându-l pe Tommy să-l părăsească. Adrian încearcă să-l consoleze pe Rocky. Rocky își cere scuze față de Robert și își repară relația.
Tommy îl învinge pe Cane pentru titlul de grea cu o eliminatorie în prima rundă, dar este deranjat de spectatori pentru că l-a părăsit pe Rocky și a fost urmărit de reporteri după luptă. Tommy acordă tot creditul pentru succesul său lui George Washington Duke, care doar aprinde flăcările de dispreț față de Tommy de către fani și mass-media. Ei insistă că Cane nu a fost altceva decât un „campion de hârtie”, deoarece Cane nu a câștigat titlul de la Balboa. Washington îl convinge pe Tommy că trebuie să-și asigure o luptă pentru titlu cu Rocky pentru a respinge ideea că nu este adevăratul campion. Washington și Tommy se prezintă la barul local cu un echipaj de televiziune live pentru a-l determina pe Rocky să accepte o luptă pentru titlu. Rocky refuză și încearcă să argumenteze cu el, dar Tommy îl numește slab, determinându-l pe Paulie să se ridice pentru Rocky. Când Tommy îl lovește pe Paulie, Rocky îl provoacă pe Tommy să se lupte pe stradă. Tommy acceptă. Rocky îl bate la pământ cu o rafală de pumni, dar Tommy se ridică și îl atacă pe Rocky din spate. Rocky este bătut înainte să audă vocea lui Mickey care îl îndeamnă să se ridice și să continue lupta. Rocky se ridică și, împreună cu Robert, Paulie și mulțimea din vecinătate, îl învinge pe Tommy. În timp ce Tommy este escortat de poliție, Washington amenință să-l dea în judecată pe Rocky dacă îl atinge.
Luni mai târziu, Rocky și Robert explorează Muzeul de Artă din Philadelphia , iar Rocky îi dă butonului fiului său Rocky Marciano , care i-a fost oferit cu ani în urmă ca cadou de la Mickey.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: