Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Hot Shots - Formidabilul (Dublat Română) (1991)

Formidabilul (în engleză Hot Shots!) este un film de comedie american din 1991 regizat de Jim Abrahams.
O parodie a lui Top Gun (1986) în care un pilot de vânătoare talentat, dar instabil, trebuie să depășească fantomele tatălui său și să salveze o misiune sabotată de producătorii lacomi de arme.

Vizualizari: 71

Categoria: 1991, Acţiune, Comedie

Regizor: Jim Abrahams

Data Adaugari: 08/04/2021

Scenariști: Jim Abrahams, Pat Proft

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:24:27

Claritate: VHSRip 720p

Premii: 1 premiu Golden Screen Germany

IMDb: 6.8

Pilotul Tropper Harley (Charlie Sheen) provine dintr-o familie de indieni. El revine în sânul familiei sale, încercând astfel să se ţină departe de tumultul şi faptele de glorie ce i-au marcat viaţa de până atunci. Dar planurile sale nu corespund cu cele ale superiorilor săi… Este înrolat într-o trupă de elită, numită Nevăstuica Obosită, trupă trimisă într-o misiune specială împotriva lui Saddam Hussein. Scopul acestei acţiuni este distrugerea uzinelor nucleare ale dictatorului arab.

Opus multelor producţii cinematografice în care sunt proslăvite valorile americane, Formidabilul parodiază tot ce se poate parodia: celebrele filme de acţiune sau dragoste (Rambo, Terminator, Atracţie Fatală), clişeele cinematografice, clasa politică, lăudatele trupe de elită americane, aviaţia americană şi chiar pe Saddam Hussein…

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: