Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Thelma & Louise - Thelma și Louise (1991)

Thelma și Louise (în engleză Thelma & Louise) este un film american din 1991, coprodus și regizat de Ridley Scott după scenariul scris de Callie Khouri. Intriga filmului se învârte în jurul fugii Thelmei și a Louisei de viețile lor pline de necazuri. În rolurile principale joacă Geena Davis (Thelma) și Susan Sarandon (Louise), precum și Harvey Keitel ca un detectiv simpatetic care încearcă să le găsească după uciderea unui violator. Michael Madsen interpretează rolul iubitului Louisei. Brad Pitt (în unul dintre primele sale roluri semnificative din film) joacă rolul unui hoț eliberat condiționat.

Vizualizari: 112

Categoria: 1991, Aventuri, Crimă, Dramă

Regizor: Ridley Scott

Data Adaugari: 08/04/2021

Scenariști: Callie Khouri

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:09:36

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 5 nominalizari OSCAR,1 premiu si 3 nominalizari Globul de Aur,8 nominalizari BAFTA,2 premii si 3 nominalizari 20/20 Awards,1 premiu si 8 nominalizari ACCA,6 nominalizari CFCA Award + alte premii si nominalizari

IMDb: 7.5

Louise este chelnerița într-un fast-food și este supărată din cauza prietenului ei, Jimmy, care este mereu pe drumuri, plecat pentru concerte în zone îndepărtate ale țării. Thelma este căsătorită cu Darryl, căruia i-ar plăcea ca soția sa să stea liniștită în bucătărie toată ziua, pentru ca el să poată urmări meciurile de fotbal la televizor. Într-o zi, cei doi decid să rupă monotonia din viața lor și să plece într-o călătorie. Aventură și-au dorit și de aventură au avut parte, pentru că Louise ucide un bărbat care vrea sa o violeze pe Thelma. Reușesc să fugă în Mexic, dar curând încep să fie vânate de poliția americană.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: