Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

The Bodyguard - Garda de corp (Dublat Română) (1992)

Bodyguard (1992) (denumire originală The Bodyguard) este un film american romantic-thriller cu Kevin Costner și Whitney Houston în rolurile principale. Costner interpretează rolul unui fost agent secret care este angajat ca bodyguard pentru a proteja pe Rachel Marron (Whitney Houston), o vedetă a muzicii ușoare, care este amenințată de un necunoscut. Lawrence Kasdan a scris scenariul în anii 1970, inițial pentru a fi interpretat de Steve McQueen și Diana Ross. Filmul este regizat de Mick Jackson și reprezintă debutul actoricesc al lui Houston, o fostă câștigătoare a premiului Grammy pentru R&B. În România a avut premiera la 23 aprilie 1993.

Vizualizari: 99

Categoria: 1992, Acţiune, Dramă, Muzical, Thriller

Regizor: Mick Jackson

Data Adaugari: 04/04/2021

Scenariști: Lawrence Kasdan

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: cndM_b_ftpw

Claritate: VHSRip 720p

Premii: 2 nominalizari OSCAR,2 premii BMI Film,1 premiu Brit Awards,2 premii olden Screen,2 premii si 2 nominalizari Grammy,1 nominalizare Image Award,2 premii si 6 nominalizari MTV Movie,7 nominalizari Razzie Award

IMDb: 6.3

Kevin Costner si Whitney Houston se afla in fruntea acestui film care a avut un imens succes de box-office si a lasat in urma cel putin o melodie celebra - "I will always love you", remake al originalul cantat de Dolly Parton. Whitney Houston joaca rolul unui superstar din lumea muzicii care incepe sa primeasca telefoane de amenintare si este convinsa sa-si angajeze un bodyguard.
Aici intra in actiune Frank Farmer (Kevin Costner), care imediat ce devine garda de corp a celebrei cantarete, instituie un regim de securitate in jurul ei. Fost agent CIA, Costner resimte inca socul neputintei de a-l apara pe presedintele Regan de cel care incercase sa il asasineze (in scenariul original, bodyguardul trebuia sa il apere pe presedintele asasinat Kennedy, la Dallas, dar Costner era prea tanar laora filmarilor ca acest lucru sa fie plauzibil). Treptat, dar inevitabil, Costner si Huston se indragostesc. Insa, diferentele dintre ei sunt prea mari..

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: