Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Blown Away - Explozia (1993) (Dublat Română)

Blown Away este un film de thriller / erotic din 1993 regizat de Brenton Spencer și care îi are ca rol principal pe actorii Corey Haim, Nicole Eggert și Corey Feldman.
Titlu Alternativ : En mil pedazos,Mörka hemligheter,Engaño mortal,Ulecialo z wiatrem,Engaño mortal,Blown Away - Spazzato via,Halálos szépség,Envolvidos com o Perigo

Vizualizari: 116

Categoria: 1993, Acţiune, Crimă, Dramă, Suspans, Thriller, Erotic

Regizor: Brenton Spencer

Data Adaugari: 05/03/2021

Scenariști: Robert C. Cooper

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:30:50

Claritate: VHSRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.2

Frumusețea adolescenței încearcă să-și convingă noul iubit că tatăl ei a ucis-o pe mama ei și că și el ar trebui să moară.
Niciun alt film nu a avut un impact atât de mare asupra țării noastre, cât a avut Blown Away de la lansare. Un spectacol care nu are momente slabe. Filmul mi-a dat pielea de găină. Este un film senzațional, tensionat de la început până la sfârșit. Brenton Spencer a realizat acest film într-un ritm foarte mare, alături de o scriere uimitoare. Actoria este incredibilă (în special Gary Farmer, sunt sigur că nimeni nu se aștepta la asta). Nu mi-au plăcut niciodată titlurile de acțiune, așa că este corect să spun că nu am crezut niciodată că o să-mi placă Blown Away. Blown Away este uimitor și doar un întârziat nu l-ar urmări măcar o dată în viață. Cu siguranță merită să vezi.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: