Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Indecent Proposal - Propunere indecentă (Dublat Română) (1993)

Propunere indecentă (titlu original în engleză Indecent Proposal) este un film dramatic american din anul 1993, produs sub regia lui Adrian Lyne, scenariul Amy Holden Jones, după romanul lui Jack Engelhard. În rolurile principale au jucat Robert Redford, Demi Moore și Woody Harrelson.[6][7] Filmul a primit Zmeura de Aur pentru cel mai prost film al anului 1993, Zmeura de Aur pentru cel mai prost scenariu și Zmeura de Aur pentru cel mai prost actor într-un rol principal.

Vizualizari: 65

Categoria: 1993, Dragoste, Dramă, Romantic

Regizor: Adrian Lyne

Data Adaugari: 04/04/2021

Scenariști: Jack Engelhard, Amy Holden Jones

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:46 00

Claritate: VHSRip 720p

Premii: 1 premiu BMI Film,1 premiu Golden Screen,1 premiu si 2 nominalizari MTV Movie + TV Awards,3 premii si 4 nominalizari Razzie Award,2 nominalizari Stinker Award,1 premiu Yoga Award

IMDb: 6.0

Arhitectul David Murphy (Woody Harrelson) și soția lui Diana (Demi Moore) sunt urmăriți de ghinion și încearcă prin jocuri de noroc să ajungă în Las Vegas la bani. Acest lucru este observat de miliardarul John Gage (Robert Redford), care le propune un milion de dolari, în schimbul unei nopți petrecute cu Diana. Tinerii căsătoriți după o scurtă șovăială vor semna contractul cu John Gage. După ce Diana și miliardarul au zburat cu un elicopter, tânărul soț David cuprins de îndoieli va ajunge prea târziu la locul de decolare. Toate decurg conform înțelegerii, Diana și David primesc banii, și vor avea o criză în căsătorie. Miliardarul îndrăgostit de Diana caută s-o cucerească, care se lasă sedusă de el, părăsindu-și soțul. David, soțul părăsit, ajunge la o acțiune unde se colectează bani pentru animale părăsite. Tot aici se află și Gage cu Diana, David oferă ca donație milionul primit de la Gage, iar acesta din urmă va renunța la Diana, observând că ea încă îl iubește pe David.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: