Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Searching for Bobby Fischer - Căutarea lui Bobby Fischer (1993)

Căutarea lui Bobby Fischer, lansată în Marea Britanie sub numele de Inocent Moves, este un film dramatic american din 1993 scris și regizat de Steven Zaillian, în debutul său în regie. În rolurile principale ale lui Max Pomeranc, Joe Mantegna, Joan Allen, Ben Kingsley și Laurence Fishburne, se bazează pe viața jucătorului de șah prodigy Joshua Waitzkin, interpretat de Pomeranc și adaptat din cartea cu același nume a tatălui lui Joshua Fred. Filmul a fost nominalizat la Cea mai bună cinematografie la 66 de premii Oscar.

Vizualizari: 61

Categoria: 1993, Biografic, Dramă, Sport

Regizor: Steven Zaillian

Data Adaugari: 26/03/2021

Scenariști: Steven Zaillian

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:49:59

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 premiu ASC Award,1 premiu si 1 nominalizare Camerimage,1 nominalizare Artios Award,1 nominalizare CFCA Award,1 nominalizare Humanitas Prize,1 premiu MTV Movie Award,2 premii si 1 nominalizare Tokyo International Film Festival+Altele

IMDb: 7.4

Josh Waitzkin (Max Pomeranc) este un copil de 7 ani și un geniu în arta jocului de șah. Joe Mantegna evoluează în rolul tatălui lui Josh, critic sportiv, al cărui singur scop este să-și vadă fiul campion. Mutări inofensive este aventura tatălui și a fiului pe drumul cunoașterii către unicul adevăr: singurul lucru pe care nici unul nu-și poate permite să-l piardă este dragostea pentru celalalt.

Laurence Fishburne și Ben Kingsley interpretează roluri de înaltă măiestrie artistică în acest film despre minunile vieții și despre importanța promisiunilor pe care le facem.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: