Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

True Romance - Iubire adevărată (1993)

True Romance este un film american de crimă romantică din 1993 scris de Quentin Tarantino și regizat de Tony Scott. Filmul îi are în rolurile principale pe Christian Slater și Patricia Arquette, cu o distribuție formată din James Gandolfini, Dennis Hopper, Michael Rapaport, Bronson Pinchot, Val Kilmer, Gary Oldman, Brad Pitt și Christopher Walken. Intriga urmărește o fostă fată (Arquette) și soțul ei (Slater) pe fugă de la mafie, după ce au furat un transport de droguri de la fostul ei proxenet.

Vizualizari: 223

Categoria: 1993, Crimă, Dramă, Romantic

Regizor: Tony Scott

Data Adaugari: 27/03/2021

Scenariști: Quentin Tarantino, Roger Avary

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:00:30

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 2 nominalizari 20/20 Awards,3 nominalizari Saturn Award,1 nominalizare DVD Exclusive,1 nominalizare Fantasporto,1 nominalizare IGN Award,2 nominalizari Key Art Awards,1 premiu ALFS Award,1 nominalizare MTV Movie Award

IMDb: 7.9

Clarence Worley (Christian Slater) o întîlneşte chiar de ziua lui pe Alabama (Patricia Arquette), o prostituată de care se îndrăgosteşte instantaneu. Ceea ce nu ştie este că Alabama a fost plătită de şeful lui să dea peste el. Astfel, în urma acestei întîlniri, Alabama se adaugă celeilalte pasiuni absolute a lui Clarence, şi anume Elvis. Clarence se hotărăşte să o ajute pe Alabama să treacă peste trecutul său, dar pentru aceasta îşi dă seama că trebuie să-l elimine pe violentul Drexl, peştele ei. Cei doi tineri căsătoriţi îl fac pe Drexl să dispară din peisaj, dar, fără să ştie, iau de la acesta o mică avere în cocaină.
Partenerii de afaceri ai peştelui, destul de nemulţumiţi de evoluţia evenimentelor, urmăresc fericitul cuplu, din Detroit pînă la Los Angeles, dorind să reintre în posesia drogurilor, pe care cei doi încearcă să le vândă. Ca să fie tacîmul complet, şi poliţia devine interesată de ei. Rezultatul ? Un film plin de romantism însângerat, pe fundal alb, cu un înger păzitor sub forma stafiei lui Elvis şi cu o distribuţie care face toată acţiunea filmului şi mai demnă de interes.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: