Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Night Falls on Manhattan - Noaptea în Manhattan (1996)

Night Falls on Manhattan este un film american de dramă criminală din 1996 scris și regizat de Sidney Lumet bazat pe romanul Tainted Evidence de Robert Daley.
Filmul este centrat pe un nou procuror ales, interpretat de Andy García, care dorește să elimine corupția în cadrul Departamentului de Poliție din New York. Ian Holm, James Gandolfini, Lena Olin, Ron Leibman și Richard Dreyfuss joacă rolul principal în rolurile secundare.

Vizualizari: 136

Categoria: 1996, Crimă, Dramă, Thriller

Regizor: Sidney Lumet

Data Adaugari: 27/03/2021

Scenariști: Sidney Lumet

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:53:34

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare ALMA Awards

IMDb: 6.6

Sean Casey (Andy Garcia) este un tânăr avocat onest, proaspăt absolvent, cel mai nou membru al baroului de avocați, pentru care datoria și cinstea sunt mai presus de orice. El trebuie să facă față unei situații delicate atunci când tatăl său, Liam, polițist în New York, e implicat într-un conflict cu un traficant de droguri. În urma acestuia, Liam este rănit, iar doi dintre colegii lui sunt omorâți. Oficialitățile îl aleg pe Sean să se ocupe de caz, iar tatăl său să-i fie principalul martor. Publicitatea făcută acestui proces reprezintă un mare avantaj pentru cariera lui Sean, dar avocatul de la Washington, Sam Vigoda, acuză poliția de corupție. Sean este nevoit astfel să se împartă între dreptate, carieră și familie.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: