Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Fierce Creatures - Creaturi fioroase (1997)

Fierce Creatures este un film de comedie britanic-american din 1997. Deși nu este literalmente o continuare, Fierce Creatures este un succesor spiritual al filmului din 1988 A Fish Called Wanda. In ambele filme joacă actorul John Cleese, Jamie Lee Curtis, Kevin Kline și Michael Palin.

Vizualizari: 87

Categoria: 1997, Comedie

Regizor: Robert Young, Fred Schepisi

Data Adaugari: 27/03/2021

Scenariști: John Cleese, Iain Johnstone

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:13

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.4

Distribuția de excepție a filmului Un peștișor numit Wanda se reunește pentru această comedie de zile mari despre sex, bani, care nu se dorește a fi o continuare a pestișorului, ci o producție la fel de valoroasă. Pentru angajații și locuitorii unei grădini zoologice, schimbarea proprietarului nu este privită cu foarte mare bucurie.

Willa Weston (Jamie Lee Curtis) este angajată pentru a conduce posturile de radio ale concernului internațional Octopus Inc., însă în prima zi de muncă, ea află că acestea au fost vândute altui proprietar. Spre norocul ei, există câteva achiziții ale firmei pe care le poate conduce, printre care o gradină zoologică din Marwood, Anglia. Ca să facă impresie bună patronului Rod McCain (Kevin Kline), Willa face un proiect de transformare a liniștitei grădini zoologice într-un zgomotos parc de distracții menit să aducă grămezi de bani.

Willa îl are ca aliat pe Vince McCain (tot Kevin Kline), fiul renegat al lui Rod, și împreună încep să facă schimbările de management fără să-l ia in considerație pe Rollo Lee (John Cleese), un birocrat numit de curând la conducerea grădinii zoologice. Și Rollo are o politică usturătoare de conducere, mai precis el a decis că animalele mici și pașnice să fie îndepărtate, iar pentru a fi mai convingator, acesta susține că omoară cu mâna lui cinci lame drăgălașe. Cu timpul însă, Lee se dovedește a fi de fapt un mare iubitor de animale, textele respingătoare fiind de imagine. Ei bine, împreună cu animalele trebuie să se lupte cu Willa și Vince pentru a nu distruge magia grădinii zoologice.

Lăcomia, vanitatea și inconștiența pun stăpânire pe cei doi făcându-i să pice în propriile curse. După ce se întâlnește cu o gorilă imensă, Willa începe să regrete proiectul inițiat, însă Vince se dovedește a fi de neoprit și asta pentru că, dornic de a-și face rapid avere, începe să fure de la propriul tată ajungând aproape să falimenteze afacerea. Rod își prinde în flagrant fiul și hotărăște să transforme proprietatea sa într-un teren de golf. Supraviețuirea grădinii zoologice depinde acum de Rollo, Willa și îngrijitori...

Distribuția filmului numără mai bine de 115 animale, printre care doi tigri siberieni, un leu, un leopard, o panteră, lame, zebre, babuini, lei de mare, o cămilă și multe altele.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: