Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

The Game - Jocul (1997)

Jocul (The Game) este un film american (thriller) produs în anul 1997 în regia lui David Fincher, scenariul John Brancato și Michael Ferris, rolul principal fiind jucat de Michael Douglas.
Nicholas Van Orton (Michael Douglas) este un om de afaceri de succes și foarte bogat. Viața lui care este foarte ordonată va suferi o schimbare profundă atunci când fratele său Conrad (Sean Penn) îi va face un cadou mai puțin obișnuit – un joc ce va atrage după sine niște consecințe devastatoare și neașteptate.

Vizualizari: 107

Categoria: 1997, Dramă, Mister, Thriller

Regizor: David Fincher

Data Adaugari: 08/04/2021

Scenariști: Michael Ferris, John Brancato

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:08:38

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Saturn Award

IMDb: 7.8

Nicholas van Orton este un om foarte bogat și un investitor dur, fără scrupule. Din cauza afacerilor sale, el neglijează viața familiala si relațiile cu prietenii. Nu are nici un contact cu soția și copilul său care trăiesc despărțiți de el. Pe fratele său Conrad, fost consumator de droguri, îl tratează distant. Această stare de lucruri se va schimba datorită cadoului pe care Conrad îl oferă cu ocazia aniversării a 48 de ani. Neobișnuitul cadou este participarea la un joc care-ți schimbă modul de viață organizat de firma Consumer Recreation Services (CRS). Ezitant la început, Nicholas acceptă în cele din urmă cadoul. După semnarea contractului de participare la joc cu reprezentantul firmei CRS, jocul începe fără o avertizare prealabilă și determină o serie de peripeții în care Nicholas este amenințat, păcălit, înșelat încât devine incapabil de a discerne evenimentele reale de cele legate de participarea sa la joc. De câteva ori este în pericol de a-și pierde viața, conturile lui la bancă dispar, ajunge sărac.

Toate aceste emoții schimbă modul în care omul de afaceri privește viața și determină o transformare neasteptată. Începe să-și viziteze copilul și fosta soție, caută contactul cu prietenii. În încheiere el constată că toate cele întâmplate cu el au fost doar farse ce făceau parte din joc.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: