Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Ever After: A Cinderella Story - O iubire ca-n povești (1998)

Ever After este un film de dramă romantică american din 1998 inspirat din basmul Cenușăreasa. Andy Tennant a regizat-o și este interpretată de Drew Barrymore, Anjelica Huston, Dougray Scott și Jeanne Moreau. Tennant, Susannah Grant și Rick Parks au scris scenariul. George Fenton a compus partitura muzicală originală.

Vizualizari: 80

Categoria: 1998, Comedie, Dramă, Romantic

Regizor: Andy Tennant

Data Adaugari: 26/03/2021

Scenariști: Andy Tennant, Susannah Grant, Rick Parks

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:01:13

Claritate: WEB-DL 1080p

Premii: 2 premii si 2 nominalizari Saturn Award,2 premii si 1 nominalizare Blockbuster Entertainment Award,1 nominalizare Chlotrudis Award,1 nominalizare Golden Trailer,1 nominalizare FMCJ Award,2 premii Blimp Award,1 premiu si 5 nominalizari OFTA Film Award +

IMDb: 7.0

O iubire ca-n poveşti - Ever After - A Cinderella Story (1998) - Andy Tennant a regizat această variantă “Ever After: A Cinderella Story ” a celebrei opere Cenusareasa.Frații Grimm ajung la casa unui bogat Grande Dame (Jeanne Moreau), care vorbește despre multe legende din jurul fabulei fetei murdare de cenusa înainte de a spune “adevărata” poveste a strămoșului ei. În flashback, povestea apoi se concentrează asupra lui Danielle in vârstă de opt ani , fiica unui văduv bogat. După ce sa întors în Franța cu noua lui sotie Rodmilla (Anjelica Huston) și cele două fiice ale sale, el moare de un atac de cord. Zece ani mai târziu, Danielle (Drew Barrymore) este acum tratată ca un servitor . Din fericire, ea are o întâlnire cu Prințul Henry (Dougray Scott), care fuge de o căsătorie aranjată. Mai târziu, când Danielle se prezintă ca o Lady, prințul ia un interes în privinta ei. Inventatorul-artist Leonardo da Vinci (Patrick Godfrey), acceptând patronajul in instanța franceză, oferă consiliere lui Prince Henry pe probleme ale inimii. Muzica lui George Fenton adaugă un acompaniament la aspectul luxuriant al acestei opere de romantism.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: