Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Lock, Stock and Two Smoking Barrels - Jocuri, poturi și focuri de armă (1998)

Jocuri, poturi și focuri de armă (Lock, Stock and Two Smoking Barrels) este un film britanic din 1998, un film thriller comedie de crimă, în regia și scenariul lui Guy Ritchie. Povestea filmului este un jaf care implică un tânăr auto-încrezător, aprig jucător de cărți, care pierde 500.000£ unui lider criminal puternic, într-un joc aranjat. În scopul de a-și plăti datoriile, el și prietenii lui decid să jefuiască o bandă de jefuitori care operau în apartamentul de alături. Filmul i-a adus lui Guy Ritchie un succes internațional și i-a introdus în lumea filmului pe Vinnie Jones, un fost fostbalist internațional Galez, și Jason Statham, un fost comerciant de stradă.

Vizualizari: 89

Categoria: 1998, Acţiune, Comedie, Crimă

Regizor: Guy Ritchie

Data Adaugari: 26/03/2021

Scenariști: Guy Ritchie

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:47:23

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 2 nominalizari BAFTA,1 premiu si 3 nominalizari British Independent Film,1 premiu Csapnivalo,1 premiu Edgar Allan Poe,2 premii Empire Award,1 nominalizare Sierra Award,2 premii ALFS Award,1 nominalizare SIYAD Award,+ alte premii

IMDb: 8.2

Patru tineri se trezesc datori vânduţi după o partidă de pocher şi trebuie să găsească rapid banii necesari, altfel consecinţele vor fi nebănuite.
Nu sunt îngeraşi, dar nici criminali înrăiţi. Sunt niste băieţi descurcăreţi, care scot bani din tot felul de mărunţişuri şi care-şi pun speranţa în prietenul lor Eddy, care îi convinge să-şi dea toţi banii ca să intre într-o partidă de pocher cu circuit special. Eddy ştie să joace pocher şi ei ştiu că din această partidă ar putea ieşi foarte bogaţi. Numai că jocul fusese aranjat şi băieţii se trezesc că datoreaza 500.000 de lire sterline unui mare cap al lumii interlope, Harry Hatchet.
Situaţii comice şi absurde se adună într-un film infernal şi tot mai multă lume începe să aibă legătură cu problema băieţilor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: