Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Adult Behavior (Vuxna människor) - Ca între adulți (1999)

Adult Behavior este un film suedez de comedie din 1999 regizat de Felix Herngren și Fredrik Lindström.
Vizioneaza filmul Adult Behavior – Ca între adulți (1999) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Sep. 24, 1999. Genurile acestui film online sunt: Comedie.
Gândurile lascive ale unui avocat anxios încep să câștige teren, iar el își reanalizează munca, viața și relația de 8 ani cu frumoasa lui soție.

Vizualizari: 80

Categoria: 1999, Comedie

Regizor: Felix Herngren, Fredrik Lindström

Data Adaugari: 30/03/2021

Scenariști: Fredrik Lindström

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:21

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 nominalizari Guldbagge Awards

IMDb: 6.1

Frank duce o viață respectabilă lucrând la o firmă de avocatură din Stockholm. De asemenea, este căsătorit de opt ani cu frumoasa sa soție Nenne, care conduce un boutique de lux. Cu toate acestea, Frank este profund plictisit de viața sa și este extrem de liniștit. El chiar fantezizează cu consilierul căsătorit pe care el și Nenne îl vizitează săptămânal. În cele din urmă, Frank se relaxează cu o tânără studentă de artă pe nume Sofia, deși experiența îl frământă pe Frank de vinovăție. Între timp, prietena și colega lui Nenne, Rosie, suspectează că Frank are o aventură, deși nu are nervul să-i spună. Rosie suspectează, totuși, că prietenul ei se culcă cu iubitul ei Georg, un jurnalist înțepenit cu un ego de mărimea Finlandei. Curând firele se încrucișează și tot iadul se dezlănțuie.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: