Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

End of Days - Apocalipsa (1999)

Apocalipsa (film) este un film de acțiune regizat de Peter Hyams după un scenariu de Andrew W. Marlowe. A fost produs în Statele Unite ale Americii de studiourile Beacon Pictures și a avut premiera la 16 noiembrie 1999, fiind distribuit de Universal Studios. Coloana sonoră este compusă de John Debney. Cheltuielile de producție s-au ridicat la 100.000.000 dolari americani. Filmul a avut încasări de 211.989.043 dolari americani.

Vizualizari: 166

Categoria: 1999, Acţiune, Fantastic, Horror

Regizor: Peter Hyams

Data Adaugari: 08/04/2021

Scenariști: Andrew W. Marlowe

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:02:18

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu Bogey Award,2 nominalizari Blockbuster Entertainment,1 nominalizare Golden Reel Award,3 nominalizari Razzie Award,1 nominalizare Stinker Award

IMDb: 5.8

“Cînd se vor împlini cei o mie de ani Satana va fi dezlegat si va iesi din temnita lui”. APOCALIPSA 20:7

Orasul New York, anul 1979. Într-un spital din Manhattan se naste o fetita. În aceeasi zi într-o catedrala mareata din Vatican, un tînar prelat îl anunta pe Papa de nasterea copilului. De secole lumea se temea de nasterea fetitei. Mai mult decît atît prezicerea Bibliei s-a adeverit: copilul, Christine, poarta înca de la nastere semnul anti-Christ-ului si a fost aleasa pentru împreunarea cu diavolul. Dupa ce a fost supusa unui botez neortodox la morga spitalului, ea a fost redata mamei sale ca si cînd nimic nu s-ar fi întîmplat. Dar lucrurile erau departe de a fi normale. Inevitabila numaratoare inversa catre Judecata de Apoi tocmai începuse.

Orasul New York, 28 decembrie 1999. În timp ce întreaga lume se apropie de sfîrsitul secolului si al mileniului, acesta este si începutul sfîrsitului.

Jericho Cane (ARNOLD SCHWARZENEGGER), un fost politist demoralizat, îsi începe o noua zi obisnuita, neavînd habar de ce îl va astepta în viitorul apropiat. Slujba lui de agent de securitate alaturi de partenerul sau Chicago (KEVIN POLLAK) devenise o rutina insuportabila mai ales de cînd sotia si fiica lui fusesera ucise cu cruzime. Dupa o confruntare ciudata cu un om al strazii aparent nebun, care îl avertiza ca sfîrsitul lumii se apropie, Cane salveaza o tînara pe nume Christine York (ROBIN TUNNEY) de atacatorii care îi intrasera prin efractie în casa. Dar curînd el se trezeste atras, împotriva vointei sale, într-un joc periculos de-a soarecele si pisica în momentul în care îsi da seama ca ea este cheia într-un joc terifiant al satanei.

Christine, care a devenit o frumoasa domnisoara, si-a petrecut întreaga viata luînd medicamente pentru a scapa de viziunile groaznice care o urmareau. Si aceasta din cauza ca ea este obiectul inocent al dorintei unui individ ce pare a fi un barbat obisnuit (GABRIEL BYRNE), dar care de fapt este ultima întruchipare a diavolului.

Acesta este o persoana venita de pe alta lume, fiind posesorul unor puteri ce depasesc întelegerea umana. Acum, cînd lumea se afla în pragul unui nou mileniu, depinde numai de Cane sa o apere pe Christine - si prin aceasta întreaga omenire - de înfaptuirea sfîrsitului lumii.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: