Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0
Descarca Server 1 Descarca Server 2

Magnolia (1999)

Magnolia este un film epic psihologic american din 1999, scris și regizat de Paul Thomas Anderson. Filmul joacă rolul unui ansamblu de actori, printre care Jeremy Blackman, Tom Cruise, Melinda Dillon, Philip Baker Hall, Philip Seymour Hoffman, Ricky Jay, William H. Macy, Alfred Molina, Julianne Moore, John C.

Vizualizari: 216

Categoria: 1999, Dramă

Regizor: Paul Thomas Anderson

Data Adaugari: 01/04/2021

Scenariști: Paul Thomas Anderson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 03:08:39

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 3 nominalizări Oscar, un premiu şi o nominalizare Globul de Aur, 2 premii Berlin International Film Festival,3 nominalizari Screen Actors Guild,2 premii si 6 nominalizari Awards Circuit Community,3 nominalizari Grammy + alte premii si nominalizari

IMDb: 8.0

Earl Partridge, un producător de show-uri de televiziune de succes, îşi părăseşte soţia atunci când află că aceasta are cancer şi se însoară cu mult mai tânăra şi frumoasa Linda. Acum, Earl află că şi el are cancer, iar Linda îşi petrece timpul căutând un leac pentru soţul ei. Earl îl roagă pe asistentul său Phil să aranjeze o întâlnire cu fiul său Frank Mackey, de care s-a înstrăinat. Frank a avut grijă de mama sa după ce Earl a părăsit-o şi nu are nici o intenţie de a-l vedea. Cel mai bun show al lui Earl este prezentat de Jimmy Gator, care şi el afla că este pe moarte. Show-ul lui Jimmy pune față în față adulţi şi copii foarte deştepţi. Jimmy vrea să se împace cu fiica lui, Claudia, însă aceasta îl dispreţuieşte şi nu doreşte să-l întâlnească.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: