Mod Intunecat
Informaţii despre site
- Acest website isi propune sa informeze publicul prin intermediul unor fisiere avi complete si partiale despre filmele internationale punand la dispozitia publicului fisierele avi spre descarcare gratuita.
Cu toate acestea insa, toate fisierele avi, informatiile sau orice alte date cuprinse in http://classicmovies.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de classicmovies.ro nu reprezinta activitate de piraterie.
classicmovies.ro nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea fisierelor, informatiilor sau orice alte date furnizate de classicmovies.ro.


Termeni si conditii de acces a siteului:

Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie..
Prin accesarea siteului classicmovies.ro aflat la adresele classicmovies.ro si classicmovies.ro, denumit in continuare classicmovies.ro , sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, va obligati sa respectati termenii documentului de mai jos asupra caruia voi ati fost de acord.
In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti
http://classicmovies.ro si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al classicmovies.ro va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in pasi de mai jos.

Adrese web (weblinks)

Pe aceasta pagina sunt afisate legaturi catre alte pagini web pentru care classicmovies.ro nu isi asuma nici o responsabilitate. De asemenea classicmovies.ucoz.net nu are nici o influenta asupra continutului de pe aceste pagini web care sunt afisate prin legaturi (link exchange) pe pagina http://classicmovies.ro .

Disclaimer

Acest site nu incalca legea si nu este creat pentru scopuri ilegale.
Nici un fisier nu este stocat pe serverele noastre.
Fisierele apartin autorilor/proprietarilor si au fost
facute public pe site-uri upload fisiere.

Toate fisierele in format digital,video, prezentate public pe acest site au un rol strict distractiv, iar utilizatorul,odata cu accesarea acestui website, isi asuma obligatia de a le sterge dupa cel mult 24 de ore de la ora descarcarii.

De altfel, nici un fisier in format digital,video,zip nu este gazduit direct de catre http://classicmovies.ro/
Proprietarii website-ului “http://classicmovies.ro/” nu isi asuma nici o responsabilitate pentru scopul utilizarii fisierelor in format video dupa descarcarea lor.
In semn de solidaritatesi respect pentru autori/proprietari,
“http://classicmovies.ro/” si proprietarii acestuia va invita sa cumparati filmele
preferate in original de la dealer-ii autorizati.

Orice reproducere,integrala sau partiala, a materialelor de pe acest website pentru utilizare pe alte websiteuri sau forme ilegale de vanzare este complet interzisa si se pedepseste conform Legii.
In calitate de posesor ,”http://classicmovies.ro/ ” anunta :
Este total interzisa reproducerea tagurilor ( liniilor informative si
descriptive din josul paginii ) atat cat si meta-tagurilor.

Va multumim.