Mod Intunecat
DMCA
ClassiCMovieSHD.CoM este un site ce doar indexează conținutul altor site-uri (novamov.com, movshare.net, megavideo .com, videoweed.com, vidxden.com, youtube.com si altele…). Administratorii nu se fac responsabili de materialele publicate, pe site nefiind găzduit nici un fișier care încalcă drepturile de autor sau legea de copyright.

Pe acest site (www.ClassiCMovieSHD.CoM), veți găsi materiale video care sunt publicate doar prin cod embed!.

Aceste fișiere sunt stocate în altă parte pe internet,publicate de țerți si NU sunt o parte a acestui site!!!

ClassiCMovieSHD.CoM nu are nici o responsabilitate pentru aceste fișiere,acesta colectează numai materiale video si indexeaza conținutul altor site-uri.

ClassiCMovieSHD.CoM respectă legile DMCA (1998).

Dacă pe site se găsesc materiale pentru care aveți drept de autor, vă rugăm contactați administratorul siteului și precizați locația exactă a materialului si acesta va fi sters în maxim 48 ore!

Informațiile obligatorii în cerere:

Numele si adresa URL exactă( a materialului dvs. cu drepturi de autor)

Informații de contact, astfel încat să vă putem contacta (adresă, telefon si e-mail).

Dovada clară că dețineți dreptul de autor pentru acest conținut sau dovada că ești un reprezentant al persoanei / companiei care deține acest matrial.

Pentru o astfel de cerere, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj la pagina de contact a siteului ClassiCMovieSHD.CoM

Vă sugerăm că, daca într-adevar doriți să eliminați permanent materialul dvs. cu drepturi de autor de pe Internet, trebuie sa contactați administratorul de la URL-ul exact în care materialul dvs. cu drepturi de autor este gazduit.