Bine ați venit pe site-ul wWw.ClassiCMovieSHD.CoM - unul dintre cele mai bune site-uri de filme vechi, filme rare si uitate toate pentru vizionare online gratis.
BluRay 720p The Image - Imaginea sau Pedepsirea lui Anne (1975)

The Image - Imaginea sau Pedepsirea lui Anne (1975)

The Image - Imaginea sau Pedepsirea lui Anne (1975)
BluRay 720p
IMDb: 6.3
Radley Metzger
01:32:33

The Image (Pedepsirea Anei), film erotic pentru adulți, apărut în 1975, regizat de Radley Metzger. În rolurile principale: Mary Mendum, Carl Parker, Marilyn Roberts.
Filmul The Image are la baza romanul sado-masochist L’Image, scris de Catherine Robbe-Grillet și publicat sub pseudonimul Jean de Berg.
Jean descoperă că Anne nu se poate sătura să fie umilită de amanta ei, Claire. Domnul că este, decide să participe la activități. În cele din urmă, Claire se predă și lui.

Vizualizari: 38
Premii: N / A
BluRay 720p Trilogy of Terror - Trilogia Groazei (1975)

Trilogy of Terror - Trilogia Groazei (1975)

Trilogy of Terror - Trilogia Groazei (1975)
BluRay 720p
IMDb: 6.6
Dan Curtis
01:12:03

Trilogy of Terror (cu sensul de Trilogia terorii) este un film american de antologie de groază de televiziune din 1975 care este regizat de Dan Curtis cu actrița Karen Black în rolurile principale. Este format din trei segmente, fiecare bazat pe povestiri scurte fără legătură între ele scrise de Richard Matheson. Prima povestire prezintă o profesoară de colegiu care caută răzbunare după ce a fost violată; a doua povestire este despre surori gemene care au o relație bizară; iar a treia povestire arată o femeie terorizată de o păpușă fetiș Zuni în apartamentul ei. Black joacă în toate cele trei segmente și are un rol dublu în cel de-al doilea segment.

Filmul a fost difuzat pentru prima dată ca filmul săptămânii la ABC, pe 4 martie 1975. Black a renunțat inițial la proiect, dar a revenit atunci când soțul ei din aceea perioadă, Robert Burton, a fost distribuit în primul segment "Julie". În 1996 a fost lansat un film de televiziune intitulat Trilogy of Terror II, scris și regizat de Dan Curtis.

Vizualizari: 27
Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 nominalizare TV Land Awards
HDRip 720p Hustle - Pe urmele criminalului (1975)

Hustle - Pe urmele criminalului (1975)

Hustle - Pe urmele criminalului (1975)
HDRip 720p
IMDb: 6.2
Robert Aldrich
01:54:40

Epuizat, cinic, la limită, Locotenentul Phil Gaines, este un detectiv cu experientă care se trezeste atras într-un puzzle complex si tenebros care porneste de la moartea unei adolescente. Mersul investigatiei este si mai mult îngreunat de relatia cu o prostituată care este direct implicată în acest caz – unul dintre clientii ei influenti figurează pe lista principalilor suspecti..

Vizualizari: 46
Premii: N / A
WEB-DL 720p L'incorrigible (Incorrigible) - Incorigibilul (1975)

L'incorrigible (Incorrigible) - Incorigibilul (1975)

L'incorrigible (Incorrigible) - Incorigibilul (1975)
WEB-DL 720p
IMDb: 6.6
Philippe de Broca
01:39:19

Abia ieșit din închisoare, Victor Vauthier își reia activitățile ilegale, revenind rapid la stilul său obișnuit de viață. Chiar dacă e cucerit de farmecul lui Marie-Charlotte Pontalec , asistenta socială desemnată să-l ajute în reintegrarea socială, asta nu-l împiedică să-și pregătească relaxat viitoarea lovitură: furtul unui tablou de o inestimabilă valoare.

Vizualizari: 42
Premii: 1 premiu Golden Screen Germany
HDRip Keetje Tippel - Katie Tippel (1975)

Keetje Tippel - Katie Tippel (1975)

Keetje Tippel - Katie Tippel (1975)
HDRip
IMDb: 6.6
Paul Verhoeven
01:47:08

Tânăra Keetje se mută la Amsterdam în 1881 împreună cu familia ei săracă și este condusă la prostituție pentru a supraviețui. În acest proces, ea vede influența coruptă a banilor.

Vizualizari: 67
Premii: N / A
BluRay 720p Seven Beauties (Pasqualino Settebellezze) - Șapte frumuseți (1975)

Seven Beauties (Pasqualino Settebellezze) - Șapte frumuseți (1975)

Seven Beauties (Pasqualino Settebellezze) - Șapte frumuseți (1975)
BluRay 720p
IMDb: 7.8
Lina Wertmüller
01:56:30

Pasqualino Settebellezze e un tanar italian ce are un sarm aparte, este foarte carismatic. El are sapte surori care il adora, si se vede intr-o zi nevoit sa comita o crima pentru a o apara pe Concetta. Prietenul Concettei a inselat-o si a obligat-o sa se prostitueze intr-un bordel. Pasqualino nu vrea la inceput sa isi asume sarcina de a apara onoarea surorii sale, dar in cele din urma il omoara pe tanarul in cauza. Ca urmare, el este descoperit si incarcerat. Pentru a scapa de inchisoare, Pasqualino se ofera voluntar sa plece in armata, in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Din nefericire, el ajunge intr-un lagar de concentare, unde insa reuseste sa supravietuiasca pentru ca o seduce pe cea care e la conducerea lagarului.

Vizualizari: 49
Premii: 4 nominalizari Oscar,1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu Boston Society of Film Critics,1 nominalizare DGA Award,2 premii si 1 nominalizare Faro Island Film Festival,3 nominalizari NYFCC Award,1 premiu Golden Goblets Italy
HDRip 720p Education of the Baroness (Parties fines) - Educația baroanei (1977)

Education of the Baroness (Parties fines) - Educația baroanei (1977)

Education of the Baroness (Parties fines) - Educația baroanei (1977)
HDRip 720p
IMDb: 6.7
Gérard Kikoïne
01:14:45

Vezi acum Education of the Baroness unul din bunele filme porno cu subtitrare in limba romana versiune HDRip 720p realizat in anul 1977 si care ai are in rolurile principale pe Brigitte Lahaie, Patrice Chéron, Alban Ceray .
De asemenea, cunoscuta sub numele de Partide de amendare si Education of the Baroness 1977’s Indecencies din 1930 (asa cum este intitulat in aceasta versiune) a fost regizat de Gérard Kikoïne si are loc in casa conacuta a barontei (Brigitte Lahaie), sotia ei, Alice (Maude Carolle) și un șofer.
Încă de la început, aflăm că servitoarea este mereu în stare să se joace cu ea ori de câte ori are ocazia, în timp ce baroneasa este mai interesată de sfârșitul părții de păr decât de soțul ei supus voyeurist (Patrice Chéron).
Vorbind de el, el și șoferul (Richard Bigotini) schimba rolurile și se îndreaptă spre o mașină și intră în necazuri după ce au luat un autostopist de fox (Michèle d’Agro), care este forțat să-i plătească înapoi pentru călătorie.
În timp ce se duc în apartamentul amantei baronului (Sylvie Dessartre), pentru a putea fi biciuit și tratat ca un câine, Alice îi lasă pe doi bărbați în casă – acordeonul său jumătate orb, jucând fratele Jean (Jack Gatteau) și prietenul său, Domnul Finch (Alban Ceray).
Baroneasa este confuză în mod inteligibil de ce acești bărbați se află în casa ei, dar curând, ea află – Finch are un topor pentru a sparge clasa superioară și intenționează să o domine și o umilească cu ajutorul lui Alice.
„Clasa de petrecere a timpului liber, în sus fundul!” Proclamă el, iar tu poți să-ți dai seama ce-i face el.
Și aici, Alice și baroneasa își schimbă în mod esențial rolurile, iar Alice își petrece ceva timp și se păcălește cu băieții, în timp ce fostul ei șef este umilit și forțat să lucreze în bucătărie și să-i satisfacă în diferite moduri.
Crezi că soțul ei va veni acasă și va opri toate aceste lucruri, dar pe măsură ce experimentează o renaștere sexuală, el încă mai stă departe cu stăpânul său uitându-se la bestialitate și latră ca un câine pe toate patru cu un guler în jurul gâtului …
În timp ce acest film este murdar pe care l-ați aștepta să fie și apoi pe unii, Education of the Baroness are de asemenea niște smarts în spatele lui, care încetează să facă acest lucru mai mult decât o grămadă de lovituri și șlefuire.
Există o vină foarte evidentă și adesea foarte amuzantă a sentimentului anti-burghez care se desfășoară pe tot parcursul filmului, iar distribuția este capabilă să intervină în acest mod în mod interesant.
În timp ce Jean este mai mult sau mai puțin în afara lui, jucându-se la acordeon, în timp ce Finch primește munca murdară începută, Finch este cu siguranță dispus să umilească caracterul lui Lahaie mental și fizic.
Alice, sluga ei „loială”, este prea fericită să ajute, deși nu poate să nu-și dea seama, odată ce îi obligă pe angajator să-i dezbrace ce corp frumos are – un film pentru adulți.
Kikoin paseste bine filmul, astfel incat are suficiente scene de carnalitate amestecate cu naratiunea plina de umor pentru a lucra pe ambele nivele.
Desigur, distribuția este tot jocul aici și în timp ce Lahaie este de obicei ea superbă și o distracție destul de mult pentru a viziona, Maude Carolle ca servitoare devine un pic mai mult timp de ecran aici și dovedește fiecare bit ei egal în ceea ce privește entuziasmul și gusto.
Education of the Baroness devine uneori unorthodox uneori, cel puțin de standardele nord-americane, deoarece funcționează în unele jocuri de legume și alimente și, da, bucla de câine ceasul celor două personaje arată ceva mai mult decât majoritatea vor dori să vadă decât Filmul curge foarte bine.
Este bine aprins, foarte bine împușcat și profită de câteva locații diferite pentru a oferi o intrare de top în colecția Alpha France.

Vizualizari: 68
Premii: N / A
HDRip 720p Ilsa: She Wolf of the SS - Ilsa: Lupoaica din SS (1975)

Ilsa: She Wolf of the SS - Ilsa: Lupoaica din SS (1975)

Ilsa: She Wolf of the SS - Ilsa: Lupoaica din SS (1975)
HDRip 720p
IMDb: 5.1
Don Edmonds
01:36:06

Acest film este bazat pe fapte reale, Atrocitățile indicate s-au efectuat după cum au fost numite experimente medicale în lagăre de concentrare speciale în timpul celui de-al Treilea Reich – Hitler. Deși aceste crime împotriva umanității au fost reale, personajele sunt doar inspirate din personalități naziste. Si, pentru acest film, faptele s-au concentrat într-un singur loc.

Vizualizari: 83
Premii: 1 Nominalizare Adult Video News Awards
BluRay 720p Pane, amore e... (Scandal in Sorrento) - Pâine... dragoste și fantezie (1955)

Pane, amore e... (Scandal in Sorrento) - Pâine... dragoste și fantezie (1955)

Pane, amore e... (Scandal in Sorrento) - Pâine... dragoste și fantezie (1955)
BluRay 720p
IMDb: 6.5
Dino Risi
01:33:03

Decis sa se pensioneze, comandantul politiei Antonio Carotenuto se intoarce in Sorrento, satul in care s-a nascut si in care traieste fratele sau Matteo, parohul local. Numit in functia de sef de post, Antonio afla cu stupoare ca nu se poate muta in vechiul sau apartament intrucat acesta este inchiriat frumoasei vaduve Sofia, o vanzatoare de peste ce a cucerit inima tanarului pescar Nicolino. Fortat de imprejurari sa se mute in casa unei femei mature, bigote si singuratice pe nume Violante Ruotolo, care a suferit in trecut o dezamagire amoroasa si este indragostita in secret de el, Antonio Carotenuto cade prada farmecelor Sofiei, care accepta in gluma cererea lui in casatorie cu scopul de a pastra locuinta si de a starni gelozia lui Nicolino. Atunci cand Nicolino Pascazio hotaraste sa plece din Sorrento, vanzatoarea de peste isi da seama ca il iubeste pe tanar si ca vrea sa fie impreuna cu el, iar varstnicul Antonio trebuie sa se multumeasca cu proprietareasa Violante, nu la fel de frumoasa ca Sofia, dar destul de atragatoare si cu siguranta mai potrivita pentru el.

Vizualizari: 67
Premii: 1 premiu Berlin International Film Festival,2 premii David di Donatello
BluRay 720p The Outlaw and His Wife (Berg-Ejvind och hans hustru) - Haiducul și soția lui (1918)

The Outlaw and His Wife (Berg-Ejvind och hans hustru) - Haiducul și soția lui (1918)

The Outlaw and His Wife (Berg-Ejvind och hans hustru) - Haiducul și soția lui (1918)
BluRay 720p
IMDb: 7.2
Victor Sjöström
01:50:40

Un străin vine să lucreze la ferma văduvei Halla. Halla și străinul se îndrăgostesc, dar când este revelat ca Eyvind, un hoț scăpat forțat în crimă de înfometarea familiei sale, ei fug și devin doi dintre numeroșii haiduci ai munților Islandei.

Vizualizari: 37
Premii: N / A
BluRay 720p Song of the Scarlet Flower (Sången om den eldröda blomman) - Cântecul florii stacojii (1919)

Song of the Scarlet Flower (Sången om den eldröda blomman) - Cântecul florii stacojii (1919)

Song of the Scarlet Flower (Sången om den eldröda blomman) - Cântecul florii stacojii (1919)
BluRay 720p
IMDb: 6.9
Mauritz Stiller
01:41:14

Respins de tatăl său fermier, un rătăcitor încearcă să se regăsească pe sine în această dramă mută bazată pe romanul premiat al lui Johannes Linnankoski.

Vizualizari: 45
Premii: N / A
BluRay 720p Hell’s Angels - Îngerii Iadului (1930)

Hell’s Angels - Îngerii Iadului (1930)

Hell’s Angels - Îngerii Iadului (1930)
BluRay 720p
IMDb: 7.4
Howard Hughes, James Whale
02:10:58

Roy şi Monte Rutledge, fraţi şi studenţi la Oxford, se înrolează în Forţele Aeriene Britanice când izbucneşte Primul Război Mondial. Mare Don Juan, Monte are o listă lungă de cuceriri, inclusiv pe iubita fratelui său, mai potolit din fire. Condiţiile dure de pe front scot la iveală adevăratul caracter al fiecăruia, mai ales când cei doi tineri acceptă o misiune care le pune viaţa în pericol.

Vizualizari: 19
Premii: 1 Nominalizare OSCAR
WEB-DL 720p Chupke Chupke - Încet și Liniștit  (1975)

Chupke Chupke - Încet și Liniștit (1975)

Chupke Chupke - Încet și Liniștit (1975)
WEB-DL 720p
IMDb: 8.3
Hrishikesh Mukherjee
02:25:37

Un tanar proaspat casatorit ii face sotiei o farsa cu sprijinul familiei si a prietenilor. Chupke Chupke este o capodoperă a lui Hrishikesh Mukherjee, îmi place stilul său de poveste spunând fie Bawarchi, Rang Birangi, Naram Garam, Golmaal, Khubsoorat, Buddha Mil Gaya, toate fiind filme grozave. Toate povestile sale au o poveste foarte simpla, o distributie puternica, o multime de emotii umane si patriotism fata de cultura si limbile indiene.

Vizualizari: 42
Premii: 1 premiu Top Rated Indian Movies
BluRay 1080p Django (1966)

Django (1966)

Django (1966)
BluRay 1080p
IMDb: 7.2
Sergio Corbucci
01:31:37

Intr-un orasel aproape abandonat de langa granite cu Mexicul, isi face aparitia un barbat misterios, Django, tarand dupa el un sicriu… Atunci cand salveaza o femeie si este atacat, isi da seama ca este prins la mijloc intre banditii yankei si cei mexicani, devenind in scurt timp pionul principal al acestui conflict…

Vizualizari: 110
Premii: N / A
BluRay 1080p Caravans (1978)

Caravans (1978)

Caravans (1978)
BluRay 1080p
IMDb: 6.1
James Fargo
02:05:23

Povestea peliculei este plasata într-o țară fictivă din Orientul Mijlociu, Zadestan, în 1948. Mark Miller (Michael Sarrazin) este staționat la Ambasada SUA în orașul fictiv Kashkhan și îi este atribuită sarcina de a investiga și localiza dispariția unei femei tinere, Ellen Jasper (Jennifer O’Neill), fiica unui senator al Statelor Unite ale Americii, care a dispărut după căsătoria ei cu colonelul Nazrullah (Behrouz Vossoughi) cu câteva luni în urmă…

Vizualizari: 190
Premii: 1 Nominalizare OSCAR
DVDRip Zalzala (1988)

Zalzala (1988)

Zalzala (1988)
DVDRip
IMDb: 6.0
Harish Shah
02:49:09

Comoara ascunsă într-un templu Shiva abandonat atrage atât personaje bune, cât și rele, dar pot să recupereze aurul și bijuteriile neprețuite înainte de lovirea cutremurului (Zalzala)?

Vizualizari: 46
Premii: N / A
BluRay 720p It’s Never Too Late – Oare e prea târziu? (1956)

It’s Never Too Late – Oare e prea târziu? (1956)

It’s Never Too Late – Oare e prea târziu? (1956)
BluRay 720p
IMDb: 6.1
Michael McCarthy
01:20:39

Aflată în pragul unui divorț dureros, o femeie și copiii ei se mută la mama acesteia, unde ea reflectă la relația problematică a familiei sale cu iubirea.

Vizualizari: 61
Premii: N / A
BluRay 720p The Priest Who Knocked Out (Ksiądz nokautuje) – Preotul lovește tare (1943)

The Priest Who Knocked Out (Ksiądz nokautuje) – Preotul lovește tare (1943)

The Priest Who Knocked Out (Ksiądz nokautuje) – Preotul lovește tare (1943)
BluRay 720p
IMDb: 4.5
Hugo Bolander
01:25:42

După ce un antrenor de box îl vede alungând niște huligani cu ajutorul pumnilor, un student la teologie intră în ring ca să strângă bani pentru un centru de tineret.

Vizualizari: 60
Premii: N / A
BluRay 1080p Oxygen – Cu sufletul la gura (1999)

Oxygen – Cu sufletul la gura (1999)

Oxygen – Cu sufletul la gura (1999)
BluRay 1080p
IMDb: 6.1
Richard Shepard
01:28:39

O politista masochista, care ascunde aceasta predilectie sotului ei, se implica in cazul rapirii unei femei bogate. Presupusul vinovat, denumit si Harry dupa Harry Houdini, si-a ingropat victima undeva in Manhattan si a cerut o rascumparare; in cazul in care nu isi primeste banii in 24 de ore, isi va abandona victima.

Vizualizari: 55
Premii: 1 Nominalizare Taos Talking Picture Festival
BluRay 720p Solo (1996)

Solo (1996)

Solo (1996)
BluRay 720p
IMDb: 4.0
Norberto Barba
01:34:00

Mario Van Peebles il interpreteaza pe androidul Solo, creat pentru a fi trimis intr-un razboi plasat in viitor intre armata americana si o grupare de rebeli din America Latina. Programat sa-i ucida pe rebeli care lupta, in fapt, pentru propria lor libertate, paradoxal, Solo se va atasa de inamici sai. Mai mult, ii va ajuta sa lupte impotriva americanilor. Pentru ca si-a dezvoltat sentimente si a inceput sa-si decimeze camarazii, creatorii intentioneaza sa-l aduca inapoi in laborator pentru a-l reprograma. Numai ca Solo nu prea este de acord cu planurile inventatorilor.

Vizualizari: 72
Premii: N / A
BluRay 720p Reindeer Games – Cacealmaua încornoraților (2000)

Reindeer Games – Cacealmaua încornoraților (2000)

Reindeer Games – Cacealmaua încornoraților (2000)
BluRay 720p
IMDb: 5.8
John Frankenheimer
02:04:35

Rudy (Ben Aflleck) și Nick (James Frain) sunt doi deținuti de drept comun care, după cinci ani de închisoare, așteaptă cu nerăbdare ziua eliberării, fiecare promițând că-și va schimba viața. Rudy speră să-și regăsească familia, iar Nick abia așteaptă să-și întâlnească aleasa inimii, Ashley (Charlize Theron) cea frumoasa, pe care se pare că nu o cunoscuse decât prin intermediul scrisorilor. Dar, într-o încăierare între deținuți, Nick e înjunghiat mortal, chiar cu o zi înainte de eliberare. La poarta închisorii, Rudy o zărește pe Ashley, care aștepta nerăbdătoare și, nerezistând tentației, o abordează, dându-se drept Nick. Se îndrăgostesc fulgerător unul de celălalt, dar feeria nu ține decât o zi și o noapte, până la apariția fratelui lui Ashley, Gabriel (Gary Sinise), și a găștii lui de dezaxați care-l silesc pe Rudy alias Nick să-i ajute să jefuiască un cazinou de pe o rezervație indiană, cazinou în care adevăratul Nick fusese angajat înainte de a fi închis. Disperat, Rudy încearcă să-și dezvăluie identitatea, dar se dovedește a fi o mișcare greșită. Ori susține în continuare că e Nick și acceptă să-i ajute, ori își pierde viața.

Vizualizari: 60
Premii: 1 Nominalizare Teen Choice Awards,3 nominalizari World Stunt Awards
BluRay 720p Coyote Ugly – Barul Coyote Ugly (2000)

Coyote Ugly – Barul Coyote Ugly (2000)

Coyote Ugly – Barul Coyote Ugly (2000)
BluRay 720p
IMDb: 5.7
David McNally
01:47:30

Lil (Maria Bello) este proprietara cu un impact autocratic asupra fetelor, inclusiv asupra lui Cammie (Izabella Miko) cea care flirteaza intotdeauna, lui Rachel (Bridget Moynahan) cea incapatanata si lui Zoe (Tyra Banks) cea care primeste intotdeauna cele mai „grase” bacsisuri. „Coyotele” cum sunt ele numite cu afectiune, atrag nenumarati clienti si reprezentanti ai mass-mediei. Cand Violet isi paraseste tatal extrem de protector, Bill (John Goodman) si casa de la periferie pentru un apartament in Manhattan, dintr-o data se gaseste disperata si fara nici un ban. Isi petrece timpul scriind si inregistrand materialul sau original, trecand pe la fiecare casa de inregistrari din oras, toate acestea in incercarea de a-si gasi o slujba cu ajutorul careia sa-si plateasca chiria. Chiar incearca sa cante intr-o seara intr-un club, dar emotiile o impiedica sa isi etaleze propriile creatii in fata publicului. In timp ce batea strazile in lung si-n lat ca sa-si distribuie caseta, crede ca a gasit un manager de club interesat de muzica ei, dar in loc de aceasta gaseste un admirator infocat in persoana unui lucrator mai tanar pe nume Kevin (Adam Garcia). Kevin crede in ea si se ofera sa o ajute.

Vizualizari: 74
Premii: 1 Nominalizare American Music Awards,1 premiu ASCAP Award,2 premii si 2 nominalizare Blockbuster Entertainment,1 nominalizare Golden Reel Award,1 premiu si 1 nominalizare MTV Movie + TV Awards,3 nominalizari Stinker Award
BluRay 720p Angeli senza paradiso (Symphony of Love) – Îngeri fără paradis (1970)

Angeli senza paradiso (Symphony of Love) – Îngeri fără paradis (1970)

Angeli senza paradiso (Symphony of Love) – Îngeri fără paradis (1970)
BluRay 720p
IMDb: 4.6
Ettore Maria Fizzarotti
01:30:26

În Budapesta, lecțiile de muzică se împletesc cu o poveste de iubire între tânărul Franz Schubert și eleva sa, o contesă. Logodnicul ei îl provoacă pe compozitor la duel.

Vizualizari: 45
Premii: N / A
BluRay 1080p The Yellow Rolls-Royce - Rolls Royce-ul galben (1964)

The Yellow Rolls-Royce - Rolls Royce-ul galben (1964)

The Yellow Rolls-Royce - Rolls Royce-ul galben (1964)
BluRay 1080p
IMDb: 6.4
Anthony Asquith
02:02:34

„Automobilul galben (simbol al perfectionismului britanic)trece prin 3 aventuri care reunesc o fascinanta distributie de vedete: Rex Harrison si Jeanne Moreau in episodul britanic al anilor ’30, Shirley MacLaine, George C.Scott si Alain Delon in cel italian, Ingrid Bergman si Omar Sharif in ultima aventura.” – Robin Bean – 1965 (Films and Filming)

Vizualizari: 101
Premii: 1 premiu si 1 nominalizare Globul de Aur,2 nominalizari BAFTA
BluRay 720p Madame Claude (The French Woman) (1977)

Madame Claude (The French Woman) (1977)

Madame Claude (The French Woman) (1977)
BluRay 720p
IMDb: 4.7
Just Jaeckin
01:48:56

Bazat pe o poveste adevarata. Madame Claude, o pariziană bine conectată cu trecutul întunecat, conduce o rețea de fete de prostituție de înaltă clasă. Își trimite fetele în orice loc din lume pentru a satisface dorințele sexuale ale bărbaților bogați și puternici. Manipularile lui Claude implică și afaceri mari și politică. Între timp, fotograful David Evans încearcă să-și șteargă propriul cazier, oferind autorităților poze cu fetele lui Claude cu clienți importanți în poziții compromițătoare. Dar bărbații puternici pot face orice pentru a-și păstra secretele …

Vizualizari: 78
Premii: N / A
BluRay 720p The Glass Bottom Boat - Barca cu fundul de sticlă (1966)

The Glass Bottom Boat - Barca cu fundul de sticlă (1966)

The Glass Bottom Boat - Barca cu fundul de sticlă (1966)
BluRay 720p
IMDb: 6,5
Frank Tashlin
01:50:10

Jennifer Nelson (Doris Day) lucrează pentru baza NASA din Florida. În timpul liber, ea își ajută tatăl, Axel (Arthur Godfrey), căpitanul unui vas pentru turiști. În timpul unei croaziere, Jennifer îl întâlnește întâmplător pe fermecătorul Bruce Templeton (Rod Taylor) despre care află apoi că este chiar șeful laboratorului unde ea lucrează. Pentru că nici lui Bruce, tânăra nu-i este indiferentă, el recurge la un șiretlic pentru a o ține cât mai aproape de el, și anume o angajează să-i scrie biografia. Însă după ce este martorul unui lung șir de încurcături, Bruce ajunge să creadă că Jennifer este un spion al cărui singur scop este acela de a fura anumite inovații științifice ținute secrete.

Vizualizari: 62
Premii: 1 nominalizare Laurel Awards
HDRip 720p Barefoot In The Park – Desculț în Parc (1967)

Barefoot In The Park – Desculț în Parc (1967)

Barefoot In The Park – Desculț în Parc (1967)
HDRip 720p
IMDb: 7.0
Gene Saks
01:47:40

Proaspat casatoriti cei doi locuiesc la mansarda unui imobil din apropierea unui parc. Pe langa marea iubire apar si micile probleme ale vietii de zi cu zi, vecini draguti, vecini “binevoitori”, mama soacra intr-o “scurta” vizita de spionaj. Pe langa comicul de situatii, inerent unei astfel de productii cinematografice, apar si momente sublime datorate celor doi actori, la vremea aceea printre cei mai iubiti ai ecranului.

Astazi ni s-ar parea normala tematizarea problemelor de casnicie, dar in America acelor vremuri puritane era o discutie deschisa aproape de neimaginat. De la un anumit nivel social nu aveai voie sa locuiesti oriunde, nu aveai voie sa te imbraci oricum si mai ales era de neacceptat o plimbare descult prin parc… O mica revolutie spre cunoasterea de sine si drumul in doi, spre valorile pure ale pamantului!

Vizualizari: 43
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 Nominalizare BAFTA,4 nominalizari Golden Laurel,1 Nominalizare WGA Award
DVDRip Returnto the 36th Chamber - Revenire la camera a 36-a (1980)

Returnto the 36th Chamber - Revenire la camera a 36-a (1980)

Returnto the 36th Chamber - Revenire la camera a 36-a (1980)
DVDRip
IMDb: 7.0
Chia-Liang Liu
01:41:17

Când tâlharii pradă muncitori nevinovați din fabrică, un escroc de mici dimensiuni se antrenează pentru răzbunare studiind mișcările călugărilor templului Shaolin.

Vizualizari: 54
Premii: N / A
HDRip 720p Operation: Daybreak - Operațiunea Zori de Zi (1975)

Operation: Daybreak - Operațiunea Zori de Zi (1975)

Operation: Daybreak - Operațiunea Zori de Zi (1975)
HDRip 720p
IMDb: 7.0
Lewis Gilbert
01:59:09

Operațiunea Daybreak sau The Price of Freedom este un film din Al Doilea Război Mondial din 1975, bazat pe povestea adevărată a Operațiunii Anthropoid, asasinarea generalului SS Reinhard Heydrich la Praga.
Cehoslovacia, anul 1942.Generalul SS Reinhard Heydrich este numit protector al Bohemiei și Moraviei. Teroarea și opresiunea care au urmat au determinat autoritățile Aliate să autorizeze o misiune secretă de eliminare a celui supranumit „Măcelarul din Praga”: Reinhard Heydrich.

Vizualizari: 170
Premii: N / A
HDRip 720p Divina creatura (The Divine Nymph) - O făptură divină (1975)

Divina creatura (The Divine Nymph) - O făptură divină (1975)

Divina creatura (The Divine Nymph) - O făptură divină (1975)
HDRip 720p
IMDb: 6.0
Giuseppe Patroni Griffi
01:49:18

Creatura Divină este un film de dramă italian din 1975, regizat de Giuseppe Patroni Griffi și în care sunt prezenți Laura Antonelli, Marcello Mastroianni, Michele Placido și Terence Stamp. A fost înscris în cel de-al 26-lea Festival Internațional de Film de la Berlin.
O femeie frumoasă (Laura Antonelli) se angajează în afaceri cu doi bărbați, jucându-i unul împotriva celuilalt. Amplasat în decadentul Roaring Twenties, triunghiul se dizolvă împotriva sinuciderii și fascismului.

Vizualizari: 129
Premii: 1 Nominalizare Berlin International Film Festival,2 premii si 1 nominalizare Italian National Syndicate of Film Journalists
BluRay 720p Kiliç Aslan (Aslan Adam) - Omul Leu (1975)

Kiliç Aslan (Aslan Adam) - Omul Leu (1975)

Kiliç Aslan (Aslan Adam) - Omul Leu (1975)
BluRay 720p
IMDb: 6.0
Natuk Baytan
01:27:38

Atunci când regele este ucis, fiul şi moştenitorul său este ascuns în pădure, unde este crescut de lei. Cand este adult el foloseste puterea lui de bestie şi mâinile pe post de gheară,si se răzbuna împotriva noului rege şi armatele sale.

Vizualizari: 242
Premii: N / A
BluRay 1080p Holy Man – Picat din cer (1998)

Holy Man – Picat din cer (1998)

Holy Man – Picat din cer (1998)
BluRay 1080p
IMDb: 4.9
Stephen Herek
01:53:43

Un guru lipsit de prejudecăți, G, e gata să dea o mână de ajutor unui realizator de emisiuni de vânzări prin televiziune fără succes. Pentru că nu știe ce înseamnă reclama de televiziune în lumea agitată și grăbită de azi, G spune în fața tuturor purul adevar despre ciudatele lucruri pe care le prezintă. Echipa de realizatori crede că emisiunea va fi desființată. Dar, sătui de minciuni, cei ce-l privesc pe G nu se mai simt păcăliți, capătă încredere în el și cumpără fără ezitare tot ceea ce prezintă el. G devine celebru, are succes, dar trebuie să se întoarcă de unde a venit.

Vizualizari: 71
Premii: 1 Nominalizare Golden Trailer Awards
BluRay 1080p Nine 1/2 Weeks – 9 săptămâni și jumătate (1986)

Nine 1/2 Weeks – 9 săptămâni și jumătate (1986)

Nine 1/2 Weeks – 9 săptămâni și jumătate (1986)
BluRay 1080p
IMDb: 6.0
Adrian Lyne
01:56:51

Cand Elizabeth l-a intalnit pe John era o femeie inteligenta, sofisticata, avand control deplin asupra vietii sale. Intrigata de personalitatea acestuia enigmatica si distanta, aterizeaza intr-o relatie plina de senzualitate, dar care se dezvolta intr-un cosmar plin de fantezie si dominatie. Curand Elizabeth trebuie sa aleaga intre dorinte si sanatatea sa psihica. Pentru prima data disponibil in formatul de cinema original, acum aveti posibilitatea sa te bucuri de experienta completa a acestei clasice povesti de dragoste.

Vizualizari: 84
Premii: 3 nominalizari Razzie Award
BluRay 720p Marked Woman – Femei de noapte (1937)

Marked Woman – Femei de noapte (1937)

Marked Woman – Femei de noapte (1937)
BluRay 720p
IMDb: 7.2
Lloyd Bacon
01:36:32

În lumea interlopă din Manhattan, o femeie îndrăznește să se ridice în fața unuia dintre cei mai puternici gangsteri ai orașului.

Vizualizari: 85
Premii: 1 premiu si 1 nominalizare Venice Film Festival
BluRay 720p Kizzu ritân (Kids Return) - Întoarcerea copiilor (1996)

Kizzu ritân (Kids Return) - Întoarcerea copiilor (1996)

Kizzu ritân (Kids Return) - Întoarcerea copiilor (1996)
BluRay 720p
IMDb: 7.5
Takeshi Kitano
01:47:43

Shinji și Masaru își petrec majoritatea zilelor școlare hărțuind colegii de clasă și jucând farse. Renunță și Shinji devine un boxer mic, în timp ce Masaru se alătură unei bande locale Yakuza. Cu toate acestea, lumea este un loc dificil …

Vizualizari: 51
Premii: 1 premiu si 1 nominalizare Awards of the Japanese Academy,2 premii Blue Ribbon,1 premiu Hochi Film,1 premiu Japanese Professional Movie,1 premiu Kinema Junpo,4 premii Yokohama Film Festival,1 nominalizare Silver Screen,2 premii Nikkan Sports
BluRay 720p Before Sunrise – Înainte de răsărit (1995)

Before Sunrise – Înainte de răsărit (1995)

Before Sunrise – Înainte de răsărit (1995)
BluRay 720p
IMDb: 8.1
Richard Linklater
01:41:05

O studentă franțuzoaică, aflată în ultimul an, Celine, interpretată de Julie Deply, întâlnește un băiat American pe nume Jesse (Ethan Hawke) în trenul pe ruta Budapesta – Viena. În Viena coboară amândoi și ies împreună. Idila lor de 14 ore este foarte impresionantă, doar că la sfârșitul călătoriei, vor trebui să se despartă. Sau… nu?

Vizualizari: 80
Premii: 4 nominalizari ACCA,1 premiu si 1 nominalizare Berlin International Film Festival,1 nominalizare CFCA Award,1 nominalizare MTV Movie + TV Awards
BluRay 720p Lazzarella (1957)

Lazzarella (1957)

Lazzarella (1957)
BluRay 720p
IMDb: 6.6
Carlo Ludovico Bragaglia
01:38:50

Studentul Luciano și eleva Sandra se îndrăgostesc, dar o criză familială o obligă pe ea să facă o alegere care schimbă totul.

Vizualizari: 66
Premii: N / A
BluRay 720p The People of Värmland (Värmlänningarna) - Oamenii din Värmland (1957)

The People of Värmland (Värmlänningarna) - Oamenii din Värmland (1957)

The People of Värmland (Värmlänningarna) - Oamenii din Värmland (1957)
BluRay 720p
IMDb: 6.2
Göran Gentele
01:33:11

Bogatul fiu al unui fermier urmează să se însoare cu o femeie de viță nobilă, dar inima lui bate pentru fiica săracă, dar educată a arendașului.

Vizualizari: 102
Premii: N / A
BluRay 1080p East of Eden - La Est de Eden (1955)

East of Eden - La Est de Eden (1955)

East of Eden - La Est de Eden (1955)
BluRay 1080p
IMDb: 7,9
Elia Kazan
01:33:54

In Valea Salina, in pragul Primului Razboi Mondial, Cal Trask este intr-o continuua competitie cu fratele sau, Aron, pentru a castiga afectiunea tatalui lor, Adam. Cal este tot timpul frustrat si doreste sa inceapa o afacere cu fasole, sperand ca razboiul ii va asigura un profit frumusel. Totodata este in cautarea mamei lui, presupusa moarta si condamnata ca a parasit familia. Cal duce un conflict interior profund, a carui drama se consuma treptat. Se simte desconsiderat si tanjeste dupa afectiune parinteasca, crezandu-se inferior fratelui sau, ce pare a fi un model de perfectiune in toate privintele. Se anunta a urma vremuri tulburi, odata cu vestea intrarii Americii in razboi. Dupa ce tatal isi pierde o mare parte din avere pe o afacere nereusita cu salata, Cal vrea sa-i inapoieze banii pierduti cu ajutorul castigului pe care il are cu propria afacere, insa isi da seama ca nici acest efort nu il face sa cresca in ochii tatalui. El afla ca mama sa e inca in viata – si chiar mai aproape decat credea – si merge in cautarea ei. Odata gasita, femeia va avea un rol tragic in viata celor trei barbati.

Vizualizari: 111
Premii: 1 premiu si 3 nominalizari OSCAR,2 premii Globul de Aur,3 nominalizari BAFTA,1 nominalizare Saturn Award,1 premiu Blue Ribbon,1 premiu Bodil Awards,1 premiu si 1 nominalizare Cannes,1 nominalizare DGA Award + alte premii si nominalizari
BluRay 720p Ägget är löst! (Egg! Egg! A Hardboiled Story) - Un ou fiert tare (1975)

Ägget är löst! (Egg! Egg! A Hardboiled Story) - Un ou fiert tare (1975)

Ägget är löst! (Egg! Egg! A Hardboiled Story) - Un ou fiert tare (1975)
BluRay 720p
IMDb: 6.2
Hans Alfredson
01:33:54

The Softening of the Egg este un film suedez de comedie neagră din 1975, regizat de Hans Alfredson, cu Gösta Ekman, Max von Sydow și Birgitta Andersson. Alfredson a câștigat premiul pentru cel mai bun regizor la cel de-al 11-lea premiu Guldbagge.
Tensiunea dintre patriarhul dominant al unei fabrici excentrice de ouă și fiul său rebel ajung la punctul culminant în această comedie neagră din 1975.

Vizualizari: 79
Premii: 1 premiu Guldbagge Awards
WEB-DL 720p Duet for Cannibals (Duett för kannibaler) – Duet pentru canibali (1969)

Duet for Cannibals (Duett för kannibaler) – Duet pentru canibali (1969)

Duet for Cannibals (Duett för kannibaler) – Duet pentru canibali (1969)
WEB-DL 720p
IMDb: 6.6
Susan Sontag
01:45:14

În Stockholm, un asistent universitar și iubita lui se trezesc prinși într-un labirint al jocurilor psihologice cu un stângist german faimos și soția lui italiană.

Vizualizari: 48
Premii: N / A
BluRay 720p The White Cat (Den vita katten) – Pisica albă (1950)

The White Cat (Den vita katten) – Pisica albă (1950)

The White Cat (Den vita katten) – Pisica albă (1950)
BluRay 720p
IMDb: 6.4
Hasse Ekman
01:29:20

În Stockholm, un amnezic își caută identitatea cu ajutorul unei chelnerițe amabile, temându-se totodată că s-ar putea să fie un fugar căutat de poliție.

Vizualizari: 61
Premii: N / A
WEB-DL 1080p Hanna in Society – Hanna în lumea bună (1940)

Hanna in Society – Hanna în lumea bună (1940)

Hanna in Society – Hanna în lumea bună (1940)
WEB-DL 1080p
IMDb: 5.0
Gunnar Olsson
01:23:25

La moartea sa, un colonel îi lasă servitoarei sale loiale averea și proprietatea sa. Acum, familia acestuia face tot posibilul să anuleze testamentul.

Vizualizari: 57
Premii: N / A
WEB-DL 720p Il Segno di Venere (The Sign of Venus) – Semnul lui Venus (1955)

Il Segno di Venere (The Sign of Venus) – Semnul lui Venus (1955)

Il Segno di Venere (The Sign of Venus) – Semnul lui Venus (1955)
WEB-DL 720p
IMDb: 6.5
Dino Risi
01:36:39

În timp ce pretendenții sunt înnebuniți după verișoara ei, o femeie singură își caută un partener după ce o ghicitoare îi prezice că va avea noroc în dragoste.

Vizualizari: 70
Premii: 1 Nominalizare Cannes Film Festival
BluRay 720p Black Widow – Văduva neagră (1987)

Black Widow – Văduva neagră (1987)

Black Widow – Văduva neagră (1987)
BluRay 720p
IMDb: 6.4
Bob Rafelson
01:41:51

Alexandra Barnes (Debra Winger), un apreciat agent federal, a jurat sa o aduca pe fermecatoarea, dar si periculoasa Catherine (Theresa Russell) in fata justitiei. Aceasta are la activ mai multe casatorii, toate cu barbati extrem de bogati, care dupa casatorie au murit in conditii misterioase. Pana acum, agentii nu au reusit sa o prinda pe Catherine, dupa fiecare mariaj ea schimbandu-si numele si disparand. Alexandra este singura care banuieste ca vaduvele acestor milionari morti este una si aceeasi persoana. Nu ii ramane decat sa dovedeasca acest lucru, dar Catherine nu este o prada usoara…

Vizualizari: 111
Premii: N / A
WEB-DL 720p If Looks Could Kill – Priviri ucigătoare (1996)

If Looks Could Kill – Priviri ucigătoare (1996)

If Looks Could Kill – Priviri ucigătoare (1996)
WEB-DL 720p
IMDb: 5.7
Sheldon Larry
01:28:18

Drama urmareste povestea adevarata a condamnatului John Hawkins, un criminal cu un profil psihologic aparte, devenit un adevarat expert in eludarea politiei americane. Desi populara emisiune “America’s Most Wanted” a realizat o prezentare a periculosului criminal si a lansat un semnal de alarma, iar politia a mobilizat forte impresionante, Hawkins a continuat nestingherit joaca de-a soarecele si pisica. Folosindu-se de capacitatea sa de seductie, sociopatul bisexual isi alege ca victime persoanele care nu rezista farmecului sau. Dupa o inselatorie in urma careia a incasat un milion de dolari, Hawkins dispare fara urma, provocandu-l pe detectivul responsabil de acest caz la o vanatoare salbatica prin intreaga lume.

Vizualizari: 62
Premii: N / A
HDRip 720p The Deadly Tower (Sniper) - Turnul morţii (1975)

The Deadly Tower (Sniper) - Turnul morţii (1975)

The Deadly Tower (Sniper) - Turnul morţii (1975)
HDRip 720p
IMDb: 6.7
Jerry Jameson
01:35:02

Turnul mortal este un film american de thriller si acțiune realizat pentru televiziune în 1975, regizat de Jerry Jameson. În film joacă actorii Kurt Russell și Richard Yniguez și se bazează pe filmarea turnului de la Universitatea din Texas.
Studentul Charles Whitman (Kurt Russell) suferă de migrene în timpul cărora are tendințe violente. Într-o noapte, își ucide mama și soția, cumpără mai multe puști și se baricadează în turnul universității, de unde începe să împuște tot ce mișcă.

Vizualizari: 110
Premii: N / A
HDRip 720p Peur sur la ville - Panică în oraș (1975)

Peur sur la ville - Panică în oraș (1975)

Peur sur la ville - Panică în oraș (1975)
HDRip 720p
IMDb: 7.0
Henri Verneuil
02:00:32

Un criminal foarte meticulos dă niște telefoane anonime victimelor sale, toate femei, apoi le ucide în diferite moduri. După aceea trimite poliției câte un citat și o parte a unui portret de-al său, lăsând autoritățile să rezolve puzzle-ul atât de dificil. Cel care ajunge obsedat de acest criminal și încearcă să afle cu orice preț cine este, cu ce se ocupă și de ce săvârșește aceste lucruri este detectivul Jean Letellier, care se angajează alături de partenerul său, inspectorul Moissac, să oprească aceste crime, în ciuda faptului că detectivii au și câteva treburi mai vechi de rezolvat.

Vizualizari: 107
Premii: N / A
1 2 3 ... 116 117 »