Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

3 Godfathers – 3 Nași (1948)

Urmărește filmul 3 Godfathers – 3 Nași (1948) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Western, 1948 . Filmul online 3 Godfathers – 3 Nași (1948) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 131

Categoria: Western, 1948

Regizor: John Ford

Data Adaugari: 28/06/2021

Scenariști: Frank S. Nugent, Robert Nathan, Laurence Stallings

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:46:17

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 7,1

3 Godfathers este un film american occidental din 1948 regizat de John Ford și filmat în principal în Death Valley, California. Scenariul, scris de Frank S. Nugent și Laurence Stallings, se bazează pe romanetul The Three Godfathers, din 1913, de Peter B. Kyne.
Trei delincvenți fugiți din fața justiției găsesc o femeie muribundă împreună cu copilul ei. Cei trei jură să-i găsească micuțului un loc în care să fie în siguranță, chiar și cu prețul propiiilor vieți.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: