Bine ați venit pe site-ul wWw.ClassiCMovieSHD.CoM - unul dintre cele mai bune site-uri de filme vechi, filme rare si uitate toate pentru vizionare online gratis.
BluRay 720p Cara Sposa – Draga mea soție! (1977)

Cara Sposa – Draga mea soție! (1977)

Cara Sposa – Draga mea soție! (1977)
BluRay 720p
IMDb: 6.0
Pasquale Festa Campanile
01:48:31

Vizioneaza filmul Sweetheart / Dear Wife (1977) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Nov. 19, 1977. Genurile acestui film online sunt: Comedie.
După o perioadă în închisoare, un hoț descoperă că soția și fiul lui și-au refăcut viața fără el, astfel că acesta pune la cale un plan de a-i recâștiga.

Vizualizari: 47
Premii: N / A
WEB-DL 720p The Yellow Panther (Dian zhi zhuo zei gan jian dan) – Pantera galbenă (1977)

The Yellow Panther (Dian zhi zhuo zei gan jian dan) – Pantera galbenă (1977)

The Yellow Panther (Dian zhi zhuo zei gan jian dan) – Pantera galbenă (1977)
WEB-DL 720p
IMDb: N / A
Ricky Chan
01:33:35

Vizioneaza filmul The Yellow Panther – Pantera galbenă (1977) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Mar. 02, 1977. Genurile acestui film online sunt: Comedie, Crimă.
Pentru a-și recâștiga stima superiorilor, un comisar de poliție cam ageamiu pleacă pe urmele unui asasin internațional alături de un martor misterios.

Vizualizari: 42
Premii: N / A
BluRay 720p California (1977)

California (1977)

California (1977)
BluRay 720p
IMDb: 6,7
Michele Lupo
01:40:04

La sfarsitul razboiului atunci cand cei ce au scapat cu viata se indreapta spre case, soldatii mai descopera odata, daca era necesar ca cei ramasi acasa nu ii pretuiesc la adevarata lor valoare. Michale „California” Random se imprieteneste cu tanarul si idealistul Willy, si impreuna ei incearca sa isi gaseasca drumul inapoi spre casa.

Vizualizari: 110
Premii: N / A
BluRay 720p The Bishop’s Bedroom (La stanza del vescovo) – Camera episcopului (1977)

The Bishop’s Bedroom (La stanza del vescovo) – Camera episcopului (1977)

The Bishop’s Bedroom (La stanza del vescovo) – Camera episcopului (1977)
BluRay 720p
IMDb: 6,4
Dino Risi
01:50:36

Un tânăr este atras într-un complicat triunghi amoros format dintr-un mincinos afemeiat, soția lui bogată și cumnata lui atrăgătoare.

Vizualizari: 91
Premii: 1 premiu David di Donatello,1 nominalizare Silver Ribbon
BluRay 720p A Man Called Magnum (Napoli si ribella) – Napoli se răzvrătește (1977)

A Man Called Magnum (Napoli si ribella) – Napoli se răzvrătește (1977)

A Man Called Magnum (Napoli si ribella) – Napoli se răzvrătește (1977)
BluRay 720p
IMDb: 6.0
Michele Massimo Tarantini
01:31:56

Vizioneaza filmul A Man Called Magnum – Napoli se răzvrătește (1977) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Aug. 07, 1977. Genurile acestui film online sunt: Acțiune, Crimă.
Transferat la Napoli, ofițerul de poliție Dario Mauri încearcă să oprească un război brutal între un șef mafiot și unul din violenții săi rivali.

Vizualizari: 126
Premii: N / A
DVDRip Taxi Girl – Taximetrista (1977)

Taxi Girl – Taximetrista (1977)

Taxi Girl – Taximetrista (1977)
DVDRip
IMDb: 5.2
Michele Massimo Tarantini
01:29:02

Marcella (Fenech) moștenește o afacere de taxi de la tatăl ei și acum își începe treaba din viața ei. Cu fiecare nou tarif, ea se implică în sex și crimă, toate realizate în stilul de comedie italian din anii '70.

Vizualizari: 112
Premii: N / A
HDRip 720p Education of the Baroness (Parties fines) - Educația baroanei (1977)

Education of the Baroness (Parties fines) - Educația baroanei (1977)

Education of the Baroness (Parties fines) - Educația baroanei (1977)
HDRip 720p
IMDb: 6.7
Gérard Kikoïne
01:14:45

Vezi acum Education of the Baroness unul din bunele filme porno cu subtitrare in limba romana versiune HDRip 720p realizat in anul 1977 si care ai are in rolurile principale pe Brigitte Lahaie, Patrice Chéron, Alban Ceray .
De asemenea, cunoscuta sub numele de Partide de amendare si Education of the Baroness 1977’s Indecencies din 1930 (asa cum este intitulat in aceasta versiune) a fost regizat de Gérard Kikoïne si are loc in casa conacuta a barontei (Brigitte Lahaie), sotia ei, Alice (Maude Carolle) și un șofer.
Încă de la început, aflăm că servitoarea este mereu în stare să se joace cu ea ori de câte ori are ocazia, în timp ce baroneasa este mai interesată de sfârșitul părții de păr decât de soțul ei supus voyeurist (Patrice Chéron).
Vorbind de el, el și șoferul (Richard Bigotini) schimba rolurile și se îndreaptă spre o mașină și intră în necazuri după ce au luat un autostopist de fox (Michèle d’Agro), care este forțat să-i plătească înapoi pentru călătorie.
În timp ce se duc în apartamentul amantei baronului (Sylvie Dessartre), pentru a putea fi biciuit și tratat ca un câine, Alice îi lasă pe doi bărbați în casă – acordeonul său jumătate orb, jucând fratele Jean (Jack Gatteau) și prietenul său, Domnul Finch (Alban Ceray).
Baroneasa este confuză în mod inteligibil de ce acești bărbați se află în casa ei, dar curând, ea află – Finch are un topor pentru a sparge clasa superioară și intenționează să o domine și o umilească cu ajutorul lui Alice.
„Clasa de petrecere a timpului liber, în sus fundul!” Proclamă el, iar tu poți să-ți dai seama ce-i face el.
Și aici, Alice și baroneasa își schimbă în mod esențial rolurile, iar Alice își petrece ceva timp și se păcălește cu băieții, în timp ce fostul ei șef este umilit și forțat să lucreze în bucătărie și să-i satisfacă în diferite moduri.
Crezi că soțul ei va veni acasă și va opri toate aceste lucruri, dar pe măsură ce experimentează o renaștere sexuală, el încă mai stă departe cu stăpânul său uitându-se la bestialitate și latră ca un câine pe toate patru cu un guler în jurul gâtului …
În timp ce acest film este murdar pe care l-ați aștepta să fie și apoi pe unii, Education of the Baroness are de asemenea niște smarts în spatele lui, care încetează să facă acest lucru mai mult decât o grămadă de lovituri și șlefuire.
Există o vină foarte evidentă și adesea foarte amuzantă a sentimentului anti-burghez care se desfășoară pe tot parcursul filmului, iar distribuția este capabilă să intervină în acest mod în mod interesant.
În timp ce Jean este mai mult sau mai puțin în afara lui, jucându-se la acordeon, în timp ce Finch primește munca murdară începută, Finch este cu siguranță dispus să umilească caracterul lui Lahaie mental și fizic.
Alice, sluga ei „loială”, este prea fericită să ajute, deși nu poate să nu-și dea seama, odată ce îi obligă pe angajator să-i dezbrace ce corp frumos are – un film pentru adulți.
Kikoin paseste bine filmul, astfel incat are suficiente scene de carnalitate amestecate cu naratiunea plina de umor pentru a lucra pe ambele nivele.
Desigur, distribuția este tot jocul aici și în timp ce Lahaie este de obicei ea superbă și o distracție destul de mult pentru a viziona, Maude Carolle ca servitoare devine un pic mai mult timp de ecran aici și dovedește fiecare bit ei egal în ceea ce privește entuziasmul și gusto.
Education of the Baroness devine uneori unorthodox uneori, cel puțin de standardele nord-americane, deoarece funcționează în unele jocuri de legume și alimente și, da, bucla de câine ceasul celor două personaje arată ceva mai mult decât majoritatea vor dori să vadă decât Filmul curge foarte bine.
Este bine aprins, foarte bine împușcat și profită de câteva locații diferite pentru a oferi o intrare de top în colecția Alpha France.

Vizualizari: 414
Premii: N / A
BluRay 720p Madame Claude (The French Woman) (1977)

Madame Claude (The French Woman) (1977)

Madame Claude (The French Woman) (1977)
BluRay 720p
IMDb: 4.7
Just Jaeckin
01:48:56

Bazat pe o poveste adevarata. Madame Claude, o pariziană bine conectată cu trecutul întunecat, conduce o rețea de fete de prostituție de înaltă clasă. Își trimite fetele în orice loc din lume pentru a satisface dorințele sexuale ale bărbaților bogați și puternici. Manipularile lui Claude implică și afaceri mari și politică. Între timp, fotograful David Evans încearcă să-și șteargă propriul cazier, oferind autorităților poze cu fetele lui Claude cu clienți importanți în poziții compromițătoare. Dar bărbații puternici pot face orice pentru a-și păstra secretele …

Vizualizari: 137
Premii: N / A
BluRay 720p Anima persa (The Forbidden Room aka Lost Soul) (1977)

Anima persa (The Forbidden Room aka Lost Soul) (1977)

Anima persa (The Forbidden Room aka Lost Soul) (1977)
BluRay 720p
IMDb: 7.0
Dino Risi
01:42:03

Un tânăr care aspiră să devină pictor pleacă la mătușa sa din Veneția, soția unui bogat industriaș. Într-o seară, zgomote ciudate din pod îl fac să-l descopere pe fratele gazdei, izolat acolo fiindcă și-a pierdut mințile. Veneția devine decorul unui film negru cu stranie ambianță decadentă.

Vizualizari: 130
Premii: N / A
BluRay 720p La compagna di banco (The Schoolmate) - Colega de bancă (1977)

La compagna di banco (The Schoolmate) - Colega de bancă (1977)

La compagna di banco (The Schoolmate) - Colega de bancă (1977)
BluRay 720p
IMDb: 4.7
Mariano Laurenti
01:24:17

Fetele încearcă să o saboteze pe bogata nou-venită cuplând-o cu Cassanova-ul școlii, dar lucrurile nu merg conform planului.

Vizualizari: 110
Premii: N / A
BluRay 1080p Shock Waves - Valuri de șoc (1977)

Shock Waves - Valuri de șoc (1977)

Shock Waves - Valuri de șoc (1977)
BluRay 1080p
IMDb: 5.6
Ken Wiederhorn
01:24:40

Cu puțin înaintea începerii celui de-al Doilea Război Mondial, un grup de soldați au fost creați de către naziști pentru a putea să supravietuiască condițiilor dure. Acest brand special de războinici au fost recrutați și reanimați din rândul soldaților uciși pe front și supuși experimentelor naziste. Ideea a fost că aceștia ar putea lupta în orice situație, inclusiv subacvatică. Ei au fost, desigur, abandonați atunci când programul a fost închis și li s-a pierdut urma…

Vizualizari: 98
Premii: N / A
WEB-DL 720p Bang! (1977)

Bang! (1977)

Bang! (1977)
WEB-DL 720p
IMDb: 6.1
Jan Troell
01:40:09

Bang! este un film de dramă suedez din 1977 regizat de Jan Troell. A fost înscris la Festivalul de Film de la Cannes din 1977. Håkan Serner a câștigat premiul pentru cel mai bun actor la cel de-al 13-lea premiu Guldbagge.

Vizualizari: 96
Premii: 1 Nominalizare Cannes,1 premiu Guldbagge Awards
HDRip 720p La via della droga - Strada drogurilor (1977)

La via della droga - Strada drogurilor (1977)

La via della droga - Strada drogurilor (1977)
HDRip 720p
IMDb: 6.6
Enzo G. Castellari
01:28:51

The Heroin Busters (în italiană: La via della droga) este un film de crima din anul 1977 în regia lui Enzo G. Castellari și cu Fabio Testi, David Hemmings și Sherry Buchanan în rolurile principale.
Titlul alternativ: The Heroin Busters / Drug Street / El camino de la droga / Action immédiate

Vizualizari: 210
Premii: N / A
HDRip 720p Beast in the Shadows (Edogawa Rampo no injû) - Bestia Din Umbră (1977)

Beast in the Shadows (Edogawa Rampo no injû) - Bestia Din Umbră (1977)

Beast in the Shadows (Edogawa Rampo no injû) - Bestia Din Umbră (1977)
HDRip 720p
IMDb: 6.9
Tai Kato
01:57:35

Crimele multiple, heringii roșii și sexul sadomasohist sunt la ordinea zilei în acest mister inovator din Edogawa Rampo, cel mai important scriitor japonez de romane de suspans. Anul este 1930 și întâlnirea întâmplătoare a unui romancier și a unuia dintre fanii săi deschide ușa unei serii de evenimente misterioase care culminează cu moartea unui industrial bogat care ar fi putut duce o viață dublă. Aoi Teruhiko și Kayama Yoshiko joacă împreună cu 2 dintre cei mai faimoși și respectați actori japonezi, Otomo Ryutaro și Wakayama Tomisaburo. Într-o abatere de la genul samurai în care și-a făcut numele, aceasta este capodopera regizorului Kato Tai. O adevărată operă de artă cinematografică prinde viață în această poveste mortală de dragoste și trădare!

Vizualizari: 134
Premii: 1 Nominalizare Awards of the Japanese Academy
BluRay 720p Equus (1977)

Equus (1977)

Equus (1977)
BluRay 720p
IMDb: 7.2
Sidney Lumet
02:17:55

Equus este un film dramatic psihologic din 1977 regizat de Sidney Lumet și scris de Peter Shaffer, bazat pe piesa sa cu același nume. Filmul îi are în rolurile principale pe Richard Burton, Peter Firth, Colin Blakely, Joan Plowright, Eileen Atkins și Jenny Agutter. Povestea se referă la un psihiatru care tratează un adolescent care a orbit caii într-un grajd, încercând să găsească rădăcina închinării sale la cal.

Vizualizari: 187
Premii: 3 nominalizari OSCAR,1 premiu Globul de Aur,1 premiu si 4 nominalizari BAFTA,1 premiu KCFCC Award,1 premiu NBR Award
VHSRip 720p Shaolin a fist that kills - Shaolin un pumn care ucide (1977) (Dublat Română)

Shaolin a fist that kills - Shaolin un pumn care ucide (1977) (Dublat Română)

Shaolin a fist that kills - Shaolin un pumn care ucide (1977) (Dublat Română)
VHSRip 720p
IMDb: 5.4
Joseph Kuo
01:17:12

Amestec complicat de istorie și mit chinezesc, unde vechii prieteni Shaolin se regăsesc pe diferite părți, unul general Ching, iar celălalt credincios lui Ming. Se folosește înșelăciunea, precum și abilitățile de kung fu pentru a muta complotul. Părțile umoristice confundă întreaga poveste, dar sunt pline de acțiune de artă marțială distractivă.

Vizualizari: 276
Premii: N / A
BluRay 1080p Cross Of Iron - Crucea de fier (1977)

Cross Of Iron - Crucea de fier (1977)

Cross Of Iron - Crucea de fier (1977)
BluRay 1080p
IMDb: 7.5
Sam Peckinpah
02:12:59

Crucea de fier este un film de război din 1977 regizat de Sam Peckinpah, cu James Coburn, Maximilian Schell, James Mason și David Warner.
"In mod paradoxal rezultatul acestei distantari sentimentale duce la influx de sensibilitate, la un acut sentiment de responsabilitate fata de faptul ca viata umana in timpul razboiului este mai degraba absurda, anonima, o problema de algebra." - Tom Milne - 1977 (Monthly Film Bulletin)

Vizualizari: 230
Premii: 1 premiu Bambi Awards,1 premiu Golden Screen Germany,1 nominalizare Turkish Film Critics Association (SIYAD) Awards
BluRay 720p Smokey and the Bandit - Smokey şi Banditul (1977)

Smokey and the Bandit - Smokey şi Banditul (1977)

Smokey and the Bandit - Smokey şi Banditul (1977)
BluRay 720p
IMDb: 7,0
Hal Needham
1:35:58

Texanul bogat Big Enos Burdette și fiul său Little Enos au sponsorizat un curse din clasicul sudic al Atlanta și doresc să sărbătorească cu stil atunci când câștigă, așa că sunt în căutarea unui camioner dispus să scoată Coors Beer la Atlanta pentru răcorirea lor. Ei găsesc legenda locală Bo "Bandit" Darville la un roadeo la Lakewood Fairgrounds și îi oferă 80.000 de dolari pentru a transporta 400 de cazuri de Coors din Texarkana (cel mai apropiat loc pe care ar putea fi vândut legal în acel moment) către Atlanta în 28 de ore. În ciuda riscurilor și că nu s-a făcut niciodată, Bandit ia pariul și îl recrutează pe partenerul său Cledus Snowman "Snowman" Snow pentru a conduce camionul, în timp ce Bandit conduce un Pontiac Trans Am negru cumpărat în avans de la Burdettes ca „blocant” pentru a îndepărta atenția de la camion și de încărcătura sa ilegală.

Vizualizari: 142
Premii: Nominalizat la Academy Awards, USA 1978, Golden Globes, USA 1978.
BluRay 720p Suor Emanuelle - Sister Emanuelle - Sora Emanuelle (1977)

Suor Emanuelle - Sister Emanuelle - Sora Emanuelle (1977)

Suor Emanuelle - Sister Emanuelle - Sora Emanuelle (1977)
BluRay 720p
IMDb: 5,4
Giuseppe Vari
1:31:59

Renunțarea la trecutul ei păcătos Emanuelle ( Laura Gemser ) se mută într-o mănăstire și devine călugăriță, dedicându-și viața religiei și respingând păcatul. Monika ( Mónica Zanchi ), o fiică liberă a unui baron bogat, se alătură mănăstirii. Ea îi spune unei surori cum a fost agresată sexual de un grup de tineri; acest lucru îi câștigă simpatia de la colegele ei surori.Monika are relații sexuale și efectuează diferite acte sexuale cu diverși bărbați în și în jurul mănăstirii.

Vizualizari: 237
Premii: N / A
VHSRip Jesus of Nazareth - Iisus din Nazareth (1977) (Dublat Română)

Jesus of Nazareth - Iisus din Nazareth (1977) (Dublat Română)

Jesus of Nazareth - Iisus din Nazareth (1977) (Dublat Română)
VHSRip
IMDb: 8.5
Franco Zeffirelli
06:00:02

Filmul regizorului Franco Zeffirelli din 1977 despre viața lui Hristos începe cu nunta Mariei și a lui Iosif și continuă prin Răstignire și Înviere.

Vizualizari: 124
Premii: 2 nominalizari Primetime Emmy,6 nominslizari BAFTA,2 premii Silver Ribbon
BluRay 1080p Valentino - Valentino (1977)

Valentino - Valentino (1977)

Valentino - Valentino (1977)
BluRay 1080p
IMDb: 6,1
Ken Russell
2:07:38

Viața vedetei de cinema din anii 1920 și a simbolului sexual, Rudolph Valentino. Când ordinea este restabilită la funerarii, o serie de femei importante din viața lui Valentino vin să plângă. Fiecare îl amintește prin flashback - uri : prima dintre aceste femei, Bianca de Saulles, îl cunoștea pe Valentino când era dansator de taxi și gigolo în New York City, lucrând sub numele de Billie Streeter. La întâlnirea cu el, îi împărtășește visul său de a deține o plantație de portocali în California .

Vizualizari: 160
Premii: Nominalizat la BAFTA Awards 1978 și la British Society of Cinematographers 1977
WEBRip 1080 For the Love of Benji - Pentru dragostea lui Benji (1977)

For the Love of Benji - Pentru dragostea lui Benji (1977)

For the Love of Benji - Pentru dragostea lui Benji (1977)
WEBRip 1080
IMDb: 6,0
Joe Camp
1:23:49

În Atena, Grecia, un agent secret pe nume Stelios merge la o cafenea în aer liber unde chelnerul îi dă ziare și un pachet. Ziarele dezvăluie că un om de știință german lipsește în Grecia și pachetul conține o fotografie a câinelui Benji cu familia sa. Între timp, în SUA, familia lui Benji ajunge la un aeroport, în drum spre insula Creta din Grecia. Copiii, Paul și Cindy, își fac griji cu privire la câinii lor, Benji și Tiffany, deoarece sunt așezați în transportatori.

Vizualizari: 241
Premii: N / A
BluRay 720p Goodbye Emmanuelle - La revedere Emmanuelle (1977)

Goodbye Emmanuelle - La revedere Emmanuelle (1977)

Goodbye Emmanuelle - La revedere Emmanuelle (1977)
BluRay 720p
IMDb: 3,9
François Leterrier
1:37:51

Căutarea libertății sexuale a lui Emmanuelle o duce pe o insulă tropicală unde descoperă un nou stil de viață îndrăzneț.Emmanuelle (Sylvia Kristel) duce o viață foarte fericită în insulele Seychelles. Deși este îndrăgostita de soțul ei, Jean (Umberto Orsini), ambii trăiesc foarte liber. Cu niște prieteni, ei își împărtășesc viața și iubirile. Sosește un tânăr regizor, Grégory (Jean Pierre Bouvier), care caută o casă pentru a filma un film.

Vizualizari: 245
Premii: N / A
BluRay 1080p Wizards - Vrăjitorii (1977)

Wizards - Vrăjitorii (1977)

Wizards - Vrăjitorii (1977)
BluRay 1080p
IMDb: 6,5
Ralph Bakshi
1:20:55

Pământul a fost devastat de un război nuclear și a durat 2 milioane de ani până când norii radioactivi au permis din nou lumina soarelui să ajungă la suprafață. Doar o mână de oameni au supraviețuit apocalipsei, în timp ce restul s-au transformat în mutanți care colindă pustiile radioactive. În cele din urmă, adevărații strămoși ai omenirii - zâne , elfi și pitici - au reapărut și trăiesc în pământul idilic al Montagarului în pace timp de trei milenii.

Vizualizari: 291
Premii: Nominalizat de 2 ori la Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA 1978
BluRay 720p Emanuelle and the Last Cannibals - Emanuelle și ultimii canibali (1977)

Emanuelle and the Last Cannibals - Emanuelle și ultimii canibali (1977)

Emanuelle and the Last Cannibals - Emanuelle și ultimii canibali (1977)
BluRay 720p
IMDb: 5,1
Joe D'Amato
1:33:06

Într-o secție de psihiatrie din New York , fotoreporterul Emanuelle află despre o fată de acolo care a fost găsită în pădurea tropicală amazoniană . Emanuelle descoperă că pare să fi fost crescută de Apiaca , un trib de canibali despre care se crede că se pierde. Ea îl contactează pe profesorul Mark Lester, curatorul de la Muzeul American de Istorie Naturală și îl convinge să vină cu ea în Amazon.

Vizualizari: 236
Premii: N / A
BluRay 1080p The People That Time Forgot - Poporul uitat de timp (1977)

The People That Time Forgot - Poporul uitat de timp (1977)

The People That Time Forgot - Poporul uitat de timp (1977)
BluRay 1080p
IMDb: 5,4
Kevin Connor
1:30:52

Maiorul Ben McBride organizează o misiune în deșeurile din Antarctica pentru a-și căuta prietenul Bowen Tyler dispărut în regiune de câțiva ani. O navă britanică de inspecție navală îi duce la Caprona. Petrecerea lui McBride: paleontologul Norfolk , tunarul și mecanicul Hogan și fotograful Lady Charlotte 'Charlie' Cunningham zboară peste zidul muntelui din Caprona într-un avion amfibiu, dar sunt atacate de un gigant feroce pterodactil și forțat în jos.

Vizualizari: 485
Premii: N / A
BluRay 1080p The Duellists - Dueliştii (1977)

The Duellists - Dueliştii (1977)

The Duellists - Dueliştii (1977)
BluRay 1080p
IMDb: 7,4
Ridley Scott
1:40:31

În Strasbourg , în 1800, înfierbântatul bonapartist și obsesiv duelist locotenentul Gabriel Feraud, din compania de francezi husari 7 - lea , îl ucide pe nepotul primarului orașului într-un duel de sabie. Sub presiunea primarului, generalul de brigadă Treillard comandă unuia dintre ofițerii săi de stat major, locotenentul Armand d'Hubert al 3 - lea husari., să-l pună pe Feraud în arest la domiciliu.

Vizualizari: 149
Premii: Nominalizat la Cannes Film Festival 1977, BAFTA Awards 1979, British Society of Cinematographers 1978 și David di Donatello Awards 1978
BluRay 1080p Sinbad and the Eye of the Tiger - Sinbad și Ochiul Tigrului (1977)

Sinbad and the Eye of the Tiger - Sinbad și Ochiul Tigrului (1977)

Sinbad and the Eye of the Tiger - Sinbad și Ochiul Tigrului (1977)
BluRay 1080p
IMDb: 6,4
Sam Wanamaker
1:52:29

În regatul Charak, are loc o sărbătoare pentru încoronarea prințului Kassim. Dar mama vitregă malefică a lui Kassim, Zenobia, îi pune un blestem și îl transformă pe Kassim într-un babuin exact în momentul în care urma să fie încoronat calif.
Sinbad, marinar și prinț de Bagdad , acostează la Charak, intenționat să solicite permisiunea prințului Kassim pentru a se căsători cu sora lui Kassim, prințesa Farah.

Vizualizari: 232
Premii: Nominalizat de 4 ori la Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA 1978
BluRay 720p March or Die - Mergi sau mori (1977)

March or Die - Mergi sau mori (1977)

March or Die - Mergi sau mori (1977)
BluRay 720p
IMDb: 6,3
Dick Richards
1:42:22

La scurt timp după Primul Război Mondial, maiorul american Foster (Gene Hackman), comandantul unui detașament din Legiunea Străină franceză, suferă de pe urma amintirii obsedante că a condus o armată de 8.000 de soldați, din care s-au întors în țară numai 200. El a devenit alcoolic și retras, iar singurul său prieten este credinciosul său sergent, Triand (Rufus Narcy).

Vizualizari: 214
Premii: N / A
BRrip 1080p James Bond The Spy Who Loved Me - Spionul care mă iubea (1977)

James Bond The Spy Who Loved Me - Spionul care mă iubea (1977)

James Bond The Spy Who Loved Me - Spionul care mă iubea (1977)
BRrip 1080p
IMDb: 7,1
Lewis Gilbert
2:05:40

Un submarin britanic și un submarin sovietic cu rachete balistice dispar brusc. James Bond - agentul MI6 007 - este chemat să investigheze. În drumul către briefing, Bond scapă de o ambuscadă de către o echipă de agenți sovietici din Austria , ucigându-l pe unul în timpul unei urmăriri de schi alpin și evitându-i pe ceilalți. Planurile pentru un sistem extrem de avansat de urmărire a submarinelor sunt oferite în Egipt .

Vizualizari: 214
Premii: Nominalizat de 3 ori la Golden Globes, USA 1978, Academy Awards, USA 1978, BAFTA Awards 1978, Grammy Awards 1978
BluRay 720p Close Encounters of the Third Kind - Întâlnire de gradul trei (1977)

Close Encounters of the Third Kind - Întâlnire de gradul trei (1977)

Close Encounters of the Third Kind - Întâlnire de gradul trei (1977)
BluRay 720p
IMDb: 7,6
Steven Spielberg
2:17:14

În Deșertul Sonora, omul de știință francez, principalul invitat al Conferinței de Montsoreau Claude Lacombe și traducătorul său american David Laughlin, împreună cu alți cercetători guvernamentali descoperă o escadrilă pierdută de avioane din al Doilea Razboi Mondial. Avioanele sunt intacte și operaționale, dar nu e niciun semn despre piloți.

Vizualizari: 142
Premii: Nominalizat la Golden Globes, USA 1978, BAFTA Awards 1979, Academy Awards, USA 1978 și Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA 1978
BluRay 1080p Breaker! Breaker! - Oraşul fantomă (1977)

Breaker! Breaker! - Oraşul fantomă (1977)

Breaker! Breaker! - Oraşul fantomă (1977)
BluRay 1080p
IMDb: 4,3
Don Hulette
1:25:05

JD ( Chuck Norris ), un camionist din California , se întoarce de pe drum pentru a afla că un vechi prieten a fost agresat și paralizat de sergentul Strode (Don Gentry), un polițist din Texas City, California. El face anchete în Texas City și află că polițiștii săi Strode și Adjunctul Boles (Ron Cedillos) au o istorie de „prindere” a camionerilor pentru un judecător corupt care conduce diverse rachete în așa-numitul „Oraș”.

Vizualizari: 237
Premii: N / A
1 2 »