Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

A Man Called Magnum (Napoli si ribella) – Napoli se răzvrătește (1977)

Urmărește filmul A Man Called Magnum (Napoli si ribella) – Napoli se răzvrătește (1977) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Crimă, 1977 . Filmul online A Man Called Magnum (Napoli si ribella) – Napoli se răzvrătește (1977) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 187

Categoria: Acţiune, Crimă, 1977

Regizor: Michele Massimo Tarantini

Data Adaugari: 28/05/2021

Scenariști: Dardano Sacchetti , Michele Massimo Tarantini

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:31:56

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.0

Vizioneaza filmul A Man Called Magnum – Napoli se răzvrătește (1977) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Aug. 07, 1977. Genurile acestui film online sunt: Acțiune, Crimă.
Transferat la Napoli, ofițerul de poliție Dario Mauri încearcă să oprească un război brutal între un șef mafiot și unul din violenții săi rivali.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: