Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

A Piece of Pleasure (Pleasure Party) - Jocul plăcerii (1975)

Urmărește filmul A Piece of Pleasure (Pleasure Party) - Jocul plăcerii (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Erotic, Premieră, 1975 . Filmul online A Piece of Pleasure (Pleasure Party) - Jocul plăcerii (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 324

Categoria: Dramă, Erotic, Premieră, 1975

Regizor: Claude Chabrol

Data Adaugari: 18/05/2021

Scenariști: Paul Gégauff

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:38

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.5

Phillipe și Esther duc o viață aparent idilică alături de fiica lor, Elise. În încercarea de a păstra această fericire, Phillipe decide că el și Esther ar trebui să aibă fiecare lucruri, fiind sigur că își vor spune reciproc despre ele. Planul se întoarce cu rezultate tragice pe măsură ce Phillipe devine invidios.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: