Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

A Star Is Born - S-a născut o stea (1976)

Urmărește filmul A Star Is Born - S-a născut o stea (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt Dramă, Muzical, Romantic, 1976 . Filmul online A Star Is Born - S-a născut o stea (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 69

Categoria: Dramă, Muzical, Romantic, 1976

Regizor: Frank Pierson

Data Adaugari: 04/07/2021

Scenariști: Frank Pierson , John Gregory Dunne , Joan Didion

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:20:06

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 premiu si 3 nominalizari Oscar,2 nominalizari BAFTA,1 premiu ASCAP Award,5 premii Globul de Aur,1 nominalizare Grammy

IMDb: 6.1

Esther (Barbra Streisand) cântă într-un local de noapte. Este necunoscută cu toate că are un talent și o pasiune nemaiîntâlnite. John Norman Howard (Kris Kristofferson) este un superstar rock care a cunoscut succesul și a cărui carieră se află într-o pantă descendentă din cauza băuturii, drogurilor și escapadelor sexuale. Cei doi se întâlnesc întâmplător, iar el este biletul lui Esther către ieșirea din anonimat. Dar este mai mult decât atât pentru că cei doi se îndrăgostesc și se căsătoresc. Însă celebritatea își cere tributul. Iar pentru un om fără speranță, cuprins de apatie, dragostea poate să nu fie de ajuns.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: