Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

Ägget är löst! (Egg! Egg! A Hardboiled Story) - Un ou fiert tare (1975)

Urmărește filmul Ägget är löst! (Egg! Egg! A Hardboiled Story) - Un ou fiert tare (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, 1975 . Filmul online Ägget är löst! (Egg! Egg! A Hardboiled Story) - Un ou fiert tare (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 200

Categoria: Comedie, 1975

Regizor: Hans Alfredson

Data Adaugari: 10/05/2021

Scenariști: Hans Alfredson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:54

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu Guldbagge Awards

IMDb: 6.2

The Softening of the Egg este un film suedez de comedie neagră din 1975, regizat de Hans Alfredson, cu Gösta Ekman, Max von Sydow și Birgitta Andersson. Alfredson a câștigat premiul pentru cel mai bun regizor la cel de-al 11-lea premiu Guldbagge.
Tensiunea dintre patriarhul dominant al unei fabrici excentrice de ouă și fiul său rebel ajung la punctul culminant în această comedie neagră din 1975.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: