Comentarii (0) Reclamație film

Salutare , am detectat ca navighezi pe acest site cu telefonul...

Acum poti descarca aplicatia ClassiCMovieSHD 100 % compatibila cu telefonul tau.

Incearca acum apasa mai jos si descarca aplicatia...

Vizionare Placuta !


5.0

Airport - Aeroportul (1970)

Urmărește filmul Airport - Aeroportul (1970) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Dramă, Thriller, 1970 . Filmul online Airport - Aeroportul (1970) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 571

Gen: Acţiune, Dramă, Thriller, 1970

Data Adaugari: 19/04/2020

Regizor: George Seaton

Scenariu: Arthur Hailey, George Seaton

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:16:34

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 premiu Oscar, 9 nominalizari Oscar,1 premiu si 2 nominalizari Globul de Aur,1 nominalizare BAFTA,1 nominalizare American Cinema Editors,1 premiu si o nominalizare Grammy,1 premiu si o nominalizare Golden Laurel,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 6,6

Mel Bakersfield e managerul aeroportului Lincoln si trebuie sa gestioneze traficul aerian in conditiile celei mai mari furtuni din ultimii ani. Sotia sa il anunta ca vrea sa divorteze, un avion ramane blocat in troiene de zapada si conducerea aeroportului asteapta orice greseala pentru a-l concedia. Vernon Demerest, cumnatul lui Mel, nu conteneste sa critice modul in care Mel conduce lucrurile, dar are la randul probleme cu o tanara stewardesa, Gwen, care ii spune ca e insarcinata cu copilul lui. Airport a fost unul dintre filmele de mare succes ale anilor 70, dand nastere unui nou gen cinematografic- filmele cu dezastre.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: