Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Alfred the Great - Alfred cel Mare (1969)

Urmărește filmul Alfred the Great - Alfred cel Mare (1969) Online Subtitrat Gratis la calitate BDRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Istoric, Război, 1969 . Filmul online Alfred the Great - Alfred cel Mare (1969) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 628

Categoria: Dramă, Istoric, Război, 1969

Regizor: Clive Donner

Data Adaugari: 11/03/2020

Scenariști: James R. Webb, Ken Taylor

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:56:45

Claritate: BDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,3

În secolul al IX-lea, Anglia ca naţiune încă nu exista.
Ţara era divizată în mai multe regate independente, dintre care cel mai mare şi mai bogat era Wessex. Aici a trăit un prinţ pe nume Alfred, care a avut viziunea unei ţări unite sub o singură Lege.
Dar în 871 avea numai 22 de ani, când păgâni barbari din Danemarca au trecut Marea Nordului ca să-i jefuiască ţara.

„Decizandu-se sa ne prezinte anii de formare ai celui care avea sa devina Alfred cel Mare, Clive Donner a descris evolutia psihologica si conflictele interioare ale acestui rege care voia sa fie preot si care, dupa moartea celor doi frati mai mari, a fost constrans la randul sau sa poarte coroana Wessex-ului. Sarcina nu era atat de usoara in acel timp cand numeroase regate anglo-saxone sufereau invazia danezilor. Daca filmul este interesant, este pentru ca regizorul a stiut sa echilibreze necesitatile istoriei si pasiunile omenesti, incredintandu-i lui David Hemmings, in mare forma, inuman si prea uman in acelasi timp, sarcina de a reinvia viata si pasiunile lui Alfred cel Mare.” - Tristan Renaud - 1970 (Les Lettres Francaises)

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: