Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Alice, Sweet Alice (Communion) - Alice, Dulce Alice (1976)

Urmărește filmul Alice, Sweet Alice (Communion) - Alice, Dulce Alice (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Crimă, Dramă, Horror, Premieră, 1976 . Filmul online Alice, Sweet Alice (Communion) - Alice, Dulce Alice (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 103

Categoria: Crimă, Dramă, Horror, Premieră, 1976

Regizor: Alfred Sole

Data Adaugari: 03/07/2021

Scenariști: Rosemary Ritvo, Alfred Sole

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 1:46:33

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la Chicago International Film Festival 1976, Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA 1979, Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA 1982

IMDb: 6.5

În 1961, în Paterson, New Jersey , mama divorțată, Catherine Spages, îl vizitează pe părintele Tom cu cele două fiice ale sale, Karen, în vârstă de nouă ani, și Alice, în vârstă de doisprezece ani, care frecventează școala de fete din parohia St. Michael. Karen se pregătește pentru prima ei împărtășanie , iar părintele Tom îi dăruiește cadou crucifixul mamei sale . O Alice gelosă îmbracă o mască translucidă , înspăimântând pe menajera părintelui Tom, doamna Tredoni. Mai târziu, Alice fură păpușa de porțelan a lui Karen și o atrage într-o clădire abandonată. O sperie pe Karen înainte de a o închide într-o cameră și o amenință dacă îi spune cuiva. În ziua primei ei împărtășanii, Karen este sugrumată până la moarte în transeptul bisericiide către o persoană care poartă o mască translucidă și un impermeabil galben. Corpul ei este înfundat într-un compartiment de bancă lângă confesionale , care este incendiat cu o lumânare, dar nu înainte ca crucifixul să fie smuls din gât. Între timp, Alice intră în biserică, purtând vălul lui Karen; ea îngenunchează la locul său pentru a primi comuniunea. În același timp, o călugăriță care a observat fum provenind din transept localizează corpul lui Karen. Ea țipă îngrozită, perturbând ceremonia comuniunii care coboară într-o panică frenetică.
După înmormântarea lui Karen, fostul soț al lui Catherine, Dominick, începe să investigheze în mod independent crima ei, în timp ce detectivul Spina se ocupă în mod oficial de caz. Sora lui Catherine, Annie, se mută pentru a o ajuta să-și rezolve durerea, deși Alice și Annie se disprețuiesc reciproc. Catherine o trimite pe Alice să livreze un cec de chirie proprietarului lor, domnul Alphonso, și el încearcă să o mângâie și să o molesteze . La scurt timp, în timp ce cobora scările pentru a merge la cumpărături, Annie este atacată de o figură mascată într-o haina de ploaie. La spital, Annie susține că Alice a încercat să o omoare. Alice este trimisă la o instituție psihiatrică pentru evaluare.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: