Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

America bangmungaeg (Bruce Lee Fights Back from the Grave) - Bruce Lee se luptă din mormânt (1976)

Urmărește filmul America bangmungaeg (Bruce Lee Fights Back from the Grave) - Bruce Lee se luptă din mormânt (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Premieră, 1976 . Filmul online America bangmungaeg (Bruce Lee Fights Back from the Grave) - Bruce Lee se luptă din mormânt (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 105

Categoria: Acţiune, Premieră, 1976

Regizor: Doo-yong Lee

Data Adaugari: 04/07/2021

Scenariști: Jeong-hwan Kwak , Doo-yong Lee

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:24:25

Claritate: VHSRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 3.6

Un expert în kung Fu călătorește în America pentru a da o lectie unei bandă de ticăloși misterioși responsabili de uciderea celui mai bun prieten al său.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: