Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

And the Crows Will Dig Your Grave - Vulturii Îți Vor Săpa Groapa (1971)

Urmărește filmul And the Crows Will Dig Your Grave - Vulturii Îți Vor Săpa Groapa (1971) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Western, 1971 . Filmul online And the Crows Will Dig Your Grave - Vulturii Îți Vor Săpa Groapa (1971) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 472

Categoria: Western, 1971

Regizor: Juan Bosch

Data Adaugari: 22/04/2021

Scenariști: Juan Bosch, Roberto Gianviti

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:21:41

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.2

La scurt timp după sfârșitul războiului civil american, pe măsură ce activitatea bandiților a devenit din ce în ce mai incontrolabilă, compania de transport Wells Fargo a angajat niște pistolari pentru a se proteja împotriva numărului tot mai mare de jafuri, comise de banda condusă de Glenn Kovacs. Unul dintre acești bărbați, Jeff Sullivan, fost şerif, este deosebit de dornic să o facă, sperând să-l găsească pe nemilosul bandit Glenn Kovacks care i-a ucis soţia cu ceva timp în urmă. Glenn Kovacs este cel mai temut bandit din New Mexico şi pe capul său s-a pus o recompensă de 3000 $. Jeff Sullivan îl eliberează din închisoare pe Dan, fratele vitreg al lui Kovacs, închis pe nedrept, sperând ca prin el să ajumgă la temutul bandit. Se însoţesc cu un vânător de recompense fără scrupule, Pancho Corrales. În cele din urmă ajung faţă în faţă şi în duelul care are loc, Pancho şi Glenn sunt ucişi, banda lui Glenn este anihilată, Jeff supravieţuieşte şi îl salvează şi pe Dan, grav rănit.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: