Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Anděl na zemi (Ein Engel auf Erden) - Un înger pe pământ (1959)

Urmărește filmul Anděl na zemi (Ein Engel auf Erden) - Un înger pe pământ (1959) Online Subtitrat Gratis la calitate . Genurile acestui film sunt Comedie, Fantastic, Romantic, 1959 . Filmul online Anděl na zemi (Ein Engel auf Erden) - Un înger pe pământ (1959) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 533

Categoria: Comedie, Fantastic, Romantic, 1959

Regizor: Géza von Radványi

Data Adaugari: 05/07/2018

Scenariști:

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:05

Claritate:

Premii:

IMDb:

O stewardeză se îndrăgostește de Vidal, un pilot de curse, care trebuie să se însoare cu prințesa Augusta. Aceasta nu-l iubește. Vidal, disperat, vrea să se sinucidă, dar îi apare un înger cu chipul stewardezei, care îl va ajuta să nu comită gestul ireparabil..

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: