Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Anima persa (The Forbidden Room aka Lost Soul) (1977)

Urmărește filmul Anima persa (The Forbidden Room aka Lost Soul) (1977) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Horror, Mister, 1977 . Filmul online Anima persa (The Forbidden Room aka Lost Soul) (1977) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 173

Categoria: Dramă, Horror, Mister, 1977

Regizor: Dino Risi

Data Adaugari: 07/05/2021

Scenariști: Dino Risi, Giovanni Arpino, Bernardino Zapponi

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:42:03

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.0

Un tânăr care aspiră să devină pictor pleacă la mătușa sa din Veneția, soția unui bogat industriaș. Într-o seară, zgomote ciudate din pod îl fac să-l descopere pe fratele gazdei, izolat acolo fiindcă și-a pierdut mințile. Veneția devine decorul unui film negru cu stranie ambianță decadentă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: