Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Bad Day at Black Rock - O zi grea la Black Rock (1955)

Urmărește filmul Bad Day at Black Rock - O zi grea la Black Rock (1955) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Crimă, Thriller, Western, 1955 . Filmul online Bad Day at Black Rock - O zi grea la Black Rock (1955) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 192

Categoria: Crimă, Thriller, Western, 1955

Regizor: John Sturges

Data Adaugari: 28/06/2021

Scenariști: Millard Kaufman, Howard Breslin, Don McGuire

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:21:34

Claritate: BluRay 720p

Premii: 3 nominalizari Oscar,2 nominalizari BAFTA,1 premiu Boston Society of Film Critics Awards,1 premiu si 1 nominalizare Cannes,1 nominalizare DGA Award,1 premiu NBR Award,1 premiu National Film Registry,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 7.7

Bad Day at Black Rock este un film de thriller american din 1955 regizat de John Sturges și cu Spencer Tracy și Robert Ryan în rolurile principale, care combină elemente ale genului occidental cu cele ale filmului noir.
Un străin ciudat, căruia îi lipsește o mână, vine într-un orășel aducând cu el un trecut teribil care trebuie ținut secret cu orice preț.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: