Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Balul de sîmbata seara (1967)

Urmărește filmul Balul de sîmbata seara (1967) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Romanesti, 1967 . Filmul online Balul de sîmbata seara (1967) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 108

Categoria: Comedie, Romanesti, 1967

Regizor: Geo Saizescu

Data Adaugari: 16/05/2021

Scenariști: Dumitru Radu Popescu, Geo Saizescu

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:38:55

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.9

Adaptare după schiţa „Peron” de D.R. Popescu. Un tânar vesel, plin de farmec (Sebastian Papaiani), aflat mereu în căutarea „iubirii perfecte” îşi ascunde timiditatea sub o mantie subţire de şmecherie. Şofer pe camioneta unui şantier, cunoaşte multe fete frumoase. Dintre ele... două îi cad cu tronc: o blondă suavă (Ana Széles) şi o brunetă pasională (Mariella Petrescu). Junele cuceritor trebuie să aleagă pe una dintre ele. Printr-o farsă, le supune pe fete unui test de devotament: inventează un accident în care e victimă şi aşteaptă reacţia lor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: