Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Barabbas (1961)

Urmărește filmul Barabbas (1961) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Aventuri, Biografic, Dramă, Istoric, 1961 . Filmul online Barabbas (1961) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 268

Categoria: Aventuri, Biografic, Dramă, Istoric, 1961

Regizor: Richard Fleischer

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Christopher Fry, Ivo Perilli, Salvatore Quasimodo, Nigel Balchin, Diego Fabbri

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:17:35

Claritate: BluRay 720p

Premii: 3 nominalizari Silver Ribbon,1 premiu NBR Award

IMDb: 6.9

Aceasta este povestea fictiva a lui BARABBAS, bazata pe fascinantul pasaj din Noul Testament in care Pilat din Pont intreaba poporul din Ierusalim pe cine vor sa elibereze – pe Iisus din Nazareth sau pe Barabbas (castigator a doua premii Oscar – Anthony Quinn), un hot si criminal – lumea a strigat numele lui Barabbas. Si atunci el a fost eliberat, evenimentul avea sa-l marcheze pe Barabbas pentru tot restul vietii sale. Dupa ce-si vede fosta iubita, Rachel, omorata cu pietre pentru credinta sa in Isus, Barabbas se intoarce la viata sa de hot. Arestat din nou, el este un alt prieten care-si da viata in numele lui Iisus. Abia la sfarsit, cand Barabbas urma sa fie crucificat, isi descopera credinta.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: