Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

Barefoot In The Park – Desculț în Parc (1967)

Urmărește filmul Barefoot In The Park – Desculț în Parc (1967) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Dragoste, 1967 . Filmul online Barefoot In The Park – Desculț în Parc (1967) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 131

Categoria: Comedie, Dragoste, 1967

Regizor: Gene Saks

Data Adaugari: 12/05/2021

Scenariști: Neil Simon

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:47:40

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 Nominalizare BAFTA,4 nominalizari Golden Laurel,1 Nominalizare WGA Award

IMDb: 7.0

Proaspat casatoriti cei doi locuiesc la mansarda unui imobil din apropierea unui parc. Pe langa marea iubire apar si micile probleme ale vietii de zi cu zi, vecini draguti, vecini “binevoitori”, mama soacra intr-o “scurta” vizita de spionaj. Pe langa comicul de situatii, inerent unei astfel de productii cinematografice, apar si momente sublime datorate celor doi actori, la vremea aceea printre cei mai iubiti ai ecranului.

Astazi ni s-ar parea normala tematizarea problemelor de casnicie, dar in America acelor vremuri puritane era o discutie deschisa aproape de neimaginat. De la un anumit nivel social nu aveai voie sa locuiesti oriunde, nu aveai voie sa te imbraci oricum si mai ales era de neacceptat o plimbare descult prin parc… O mica revolutie spre cunoasterea de sine si drumul in doi, spre valorile pure ale pamantului!

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: