Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Barry Lyndon (1975)

Urmărește filmul Barry Lyndon (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt Aventuri, Dramă, Istoric, 1975 . Filmul online Barry Lyndon (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 241

Categoria: Aventuri, Dramă, Istoric, 1975

Regizor: Stanley Kubrick

Data Adaugari: 11/04/2021

Scenariști: Stanley Kubrick , William Makepeace Thackeray

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 03:05:04

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 4 premii si 3 nominalizari Oscar,2 nominalizari Globul de Aur,2 premii si 3 nominalizari BAFTA,1 premiu si 1 nominalizare Saturn Award,1 premiu CEC Award,2 premii si 1 nominalizare Faro Island Film Festival + alte premii si nominalizari

IMDb: 8.1

In fastuosul secol al XVIII-lea, tanarul irlandez Redmond Barry este hotarat sa devina nobil. Se inroleaza in armata engleza, lupta in razboiul de sapte ani, dezerteaza de la englezi, se alatura prusacilor, e promovat si protejat de un cavaler. Minte, insala, se dueleaza, urca pe scara sociala si sfarseste intr-o casatorie de interes cu contesa Lyndon.

In secolul XVIII, intr-un mic oras din Irlanda, Redmond Barry este un tanar fermier si este indragostit de verisoara lui, Nora Brady. Nora se logodeste cu un capitan englez, iar Barry il provoaca pe acesta la un duel cu pistoale. Dupa ce castiga duelul, Barry pleaca spre Dublin. Fiind jefuit pe drum, Barry trebuie sa se inroleze in armata si sa lupte in Razboiul de sapte ani. Dupa un timp, dezerteaza si intra in armata prusaca pentru care devine spion. De aici Barry se foloseste de minciuni, dueluri si seductie pentru a urca pe scara sociala si a ajunge un nobil. El ajunge intr-o casatorie cu Lady Lyndon, o contesa bogata, si preia numele de Barry Lyndon. Dupa o perioada in care Barry dispune de putere si bogatii pe care nu si le putea inchipui, viata lui se schimba radical cand incepe sa profite de banii si faima pe care le-a dobandit.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: