Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Beast in the Shadows (Edogawa Rampo no injû) - Bestia Din Umbră (1977)

Urmărește filmul Beast in the Shadows (Edogawa Rampo no injû) - Bestia Din Umbră (1977) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Crimă, Mister, Thriller, Premieră, 1977 . Filmul online Beast in the Shadows (Edogawa Rampo no injû) - Bestia Din Umbră (1977) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 169

Categoria: Crimă, Mister, Thriller, Premieră, 1977

Regizor: Tai Kato

Data Adaugari: 17/04/2021

Scenariști: Rampo Edogawa , Tai Katô

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:57:35

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 Nominalizare Awards of the Japanese Academy

IMDb: 6.9

Un autor de povești misterioase este prins într-un caz real de crimă. Un magnat industrial și soțul celui mai mare fan al său este mort și unul dintre colegii săi, un scriitor de succes, dar antisocial, poate fi implicat, de asemenea - precum și o misterioasă englezoaică și o cameristă care se comportă foarte suspicios.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: