Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Beatrice Cenci (The Conspiracy of Torture) - Conspirația torturii (1969)

Urmărește filmul Beatrice Cenci (The Conspiracy of Torture) - Conspirația torturii (1969) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Istoric, 1969 . Filmul online Beatrice Cenci (The Conspiracy of Torture) - Conspirația torturii (1969) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 209

Categoria: Dramă, Istoric, 1969

Regizor: Lucio Fulci

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Lucio Fulci

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:42

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,5

O tânără nobilă italiancă face complotează cu iubitul și familia sa pentru a-și ucide tatăl abuziv, ceea ce duce la o revoltă în comunitate și în biserica romano-catolică instalată în Italia secolului al XVI-lea.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: