Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Blindfold - Legat la ochi (1965)

Urmărește filmul Blindfold - Legat la ochi (1965) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Crimă, Mister, 1965 . Filmul online Blindfold - Legat la ochi (1965) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 113

Categoria: Comedie, Crimă, Mister, 1965

Regizor: Philip Dunne

Data Adaugari: 21/07/2021

Scenariști: Philip Dunne , W.H. Menger , Lucille Fletcher

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:54

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.2

Un pacient psihanalizat de Dr. Snow este un om de știință guvernamental. Generalul Pratt îl ascunde într-un loc secret cunoscut sub numele de „Baza X”, obligându-l pe Dr. Snow să poarte o eșarfă peste ochi oricând este dus acolo pentru a nu putea vedea drumu spre locație …

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: