Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Blizna (The Scar) - Cicatricea (1976)

Urmărește filmul Blizna (The Scar) - Cicatricea (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate BRRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Premieră, 1976 . Filmul online Blizna (The Scar) - Cicatricea (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 172

Categoria: Dramă, Premieră, 1976

Regizor: Krzysztof Kieslowski

Data Adaugari: 13/07/2021

Scenariști: Krzysztof Kieslowski , Romuald Karas

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:48

Claritate: BRRip 720p

Premii: 1 Nominalizare Chicago International Film Festival,2 premii Polish Film Festival

IMDb: 6.7

1970. După discuții și negocieri necinstite, se ia o decizie cu privire la locul în care urmează să fie construită o nouă fabrică chimică nouă, iar Bednarz, un om de partid cinstit, este pus la conducerea construcției. El a locuit în orașul mic unde urmează să fie construită fabrica, soția sa fiind activistă de partid acolo și are amintiri neplăcute despre asta. Dar el își îndeplinește sarcina în convingerea că va construi un loc în care oamenii vor trăi și vor funcționa bine. Cu toate acestea, intențiile și convingerile sale intră în conflict cu cele ale orășenilor care sunt preocupați în primul rând de nevoile lor pe termen scurt. Deziluzionat, Bednarz renunță la postul său.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: