Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Block-Heads - Stan Şi Bran Eroi Fără Voie (1938)

Urmărește filmul Block-Heads - Stan Şi Bran Eroi Fără Voie (1938) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Război, 1938 . Filmul online Block-Heads - Stan Şi Bran Eroi Fără Voie (1938) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 149

Categoria: Comedie, Război, 1938

Regizor: John G. Blystone

Data Adaugari: 18/07/2021

Scenariști: Charley Rogers , Felix Adler

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:55:34

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR

IMDb: 7,6

Stan și Bran sunt soldați. Soarta îi desparte crud, însă războiul se termină iar Bran se însoară și își cumpără casă și mașină. Stan însă nu știe că războiul s-a terminat. După aflarea veștii, o întâlnire între cei doi este inevitabilă, cum inevitabil va fi tot balamucul care va ieși după.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: