Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Bloody Friday (Blutiger Freitag) - Vinerea Însângerată (1972)

Urmărește filmul Bloody Friday (Blutiger Freitag) - Vinerea Însângerată (1972) Online Subtitrat Gratis la calitate BRRip 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller, Premieră, 1972 . Filmul online Bloody Friday (Blutiger Freitag) - Vinerea Însângerată (1972) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 248

Categoria: Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller, Premieră, 1972

Regizor: Rolf Olsen, Lee Payant

Data Adaugari: 23/10/2020

Scenariști: Valeria Bonamano , Rolf Olsen

Uploader: romanialove08

Durată Film: 01:41:37

Claritate: BRRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,8

Bombardamentele au fost parțial un răspuns la întreruperea negocierilor dintre IRA și guvernul britanic. De la începutul campaniei sale în 1970, IRA a desfășurat o campanie de bombardament împotriva țintelor economice, militare și politice din Irlanda de Nord și mai rar în alte părți. În 1972 a efectuat 1.300 de bombardamente.
Cu toate acestea, Vinerea Însângerată a fost un obstacol major pentru IRA și a existat o reacție contrară organizației. Imediat după bombardamente, forțele de securitate au efectuat raiduri asupra caselor republicanilor. Zece zile mai târziu, armata britanică a lansat operațiunea Motorman, în cadrul căreia a preluat zonele interzise controlate de republicani.
De asemenea, paramilitarii loiali au reacționat la bombardamente efectuând atacuri de „răzbunare” asupra civililor catolici.
La a treizecea aniversare a bombardamentelor, IRA și-a cerut formal scuze familiilor tuturor civililor pe care i-a ucis și rănit.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: